HARUN AKKAYA
Yeni Çorumspor Başkanı Fatih Özcan cumartesi gününü alt yapı takımlarına ve amatör maçları izlemeye ayırdı. Başkan Fatih Özcan beraberinde Sportif Direktör Hamit Işık, Halkla İlişkiler Sorumlusu Mustafa Ercan ve Kulüp Menajeri Oğuzhan Yalçın ile birlikte ilk olarak Mimar Sinan sahasında Yeni Çorumspor U 16 takımının Erbaaspor ile oynadığı Bölgesel Gelişim Ligi maçını izledi. Burda Alt Yapı Sorumlusu Tuncay Koçak ve Alt Yapı Teknik Sorumlusu Selim Sümer, Organizasyonu yapan Mehmet Arduç ve Antrenör Hayrettin Karaca ile sohbet eden ve onlardan çalışmalar hakkında bilgiler alan Başkan Fatih Özcan daha sonra maçın devre arasında soyunma odasına girerek takım teknik heyetini ve futbolcuları tek tek kutladı.


Soyunma odasında futbolculara kısa bir konuşma yapan Fatih Özcan alt yapıya büyük önem verdiklerini taşıma suyu ile değirmeni devamlı döndürmenin mümkün olmadığını belirterek ‘Şu anda sizin abilerinizin forma giydiği A takımda gelecekte sizler forma giyeceksiniz. Size ve hocalarınıza güvenimiz tam. Siz çok daha iyi şartlar hazırlamak için gerekli çalışmaları yapıyoruz. Hocalarınızı iyi dinleyin çok çalışın her zaman yanınınızda olduğumuzu bilin’ dedi.


Fatih Özcan daha sonra soyunma odası önünde Alt Yapı Koordinatörü Selim Sümer ile bir süre sohbet etti. Selim Sümer’e futbolu sizlerin sayesinde sevdik diyen Başkan Özcan ‘Alt yapının olmazsa olmazları’ olduğunu belirterek hakettiği değeri bundan sonra alacağını söyledi. Yeni sezonda bütçeyi oluştururken kesinlikle alt yapıya özel bir pay ayıracaklarını ve sportif direktörün gözetiminde bu çalışmanın yapılacağını söyledi. Her yıl A takıma mümkün olan en fazla sayıda sporcuyu çıkartmak zorunda olduklarını belirten Özcan bunun içinde alt yapıda hiç bir fedakarlıktan kaçınmayacaklarını sözlerine ekledi.


Başkan Özcan ve beraberindekiler daha sonra 1 nolu sahada Eti Lisesi Gençlikspor ile Sungurlu Belediyespor U 19 takımları arasında oynanan final grubu maçını izlediler. Özcan daha sonra U14 takımının şampiyonluk yemeğine katıldı.


Yeni Çorumspor Başkanı Fatih Özcan cumartesi akşamları geleneksel hale getirdikleri maçta ise alt yapı teknik heyeti ile birlikte oldu. Önce sahada maç yapan ekip ardından tesislerde sohbet ettiler. 


Bu sohbete 2. Başkan Mustafa Şeker de katıldı. Başkan Fatih Özcan sohbet sırasında yaptığı açıklamada ise önceliklerinin alt yapıya ait bir tesis yapmak olduğunu söyledi. Bu konuda mülki amirlerden destek isteyen Başkan Fatih Özcan ‘Bize destek verilirse alt yapımıza yani bu kulübün geleceğini oluşturacak çocuklarımıza çok daha sağlıklı ve güzel ortamlarda spor yapma imkanı bağlamak istiyoruz. Bizler bunun için hazırız’ dedi.

Editör: Haber Merkezi