HALİL ÖZTÜRK
Yeni Çorumspor çarşamba günü sahasında oynayacağı Diyarbekirspor maçının taktik provasını dün alt yapıdan oluşan takım önünde yaptı. Teknik Direktör Bahri Kaya, Diyarbekirspor karşısında oynatmayı düşündüğü kadro ile başladığı maçın ikinci yarısında yaptığı üç değişiklik dışında fazla alternatif olmadığı için aynı tertip ile devam etti.


Çift kalede Yeni Çorumspor A takımı : Onurcan, Kemal, Eşref (Ferdi), Osman, Mümin Talip, Uğur, Muhammed, Volkan (Kıvanç), Mikail, Mert (Kerem), Yakup’lu kadrosu ile mücadele ederken Alt yapı kadrosu ise  Onur (Reşat), Hacı Ömer (Batuhan Zeren), Oğuzhan, Nafican, Niyazi, Mertcan (Batuhan Özkader), Muhammed, Emin (Semih), Burak, Ege (Kürşat), Samet (Mustafa)’lı kadrosu il mücadele etti.


Teknik Direktör Bahri Kaya’nın bizzat yönettiği çift kalede iki takımda rakibe önde baskı yaparak oynatmamaya çalıştı. Mücadelenin yüksek olduğu maçta Yeni Çorumspor’da sakatlıkların çokluğu nedeni ile özellikle orta alanda alternatifin az olması nedeni el sıkıntı yaşandığı gözlendi.


Kırmızı Siyahlı takımda orta sahada Muhammed’in yanında takımın jokeri konumundaki Mümin Talip’e forla verdi. Bundan önce sağ bek, sol bek ve libero mevkiinde forma giyen Mümin Talip sakatlar düzelmezse çarşamba günki maçta ön liberoda forma giyecek gibi görülüyor.


Çift kale sırasında özellikle duran toplarda atışları tekrarlattıran Bahri Kaya futbolcuların yaptıkları hatalar konusunda uyararak yapmaları gerekenleri uygulamalı olarak gösterdi. Tecrübeli teknik adam çift kale sırasında futbolcuların yaptıkları hatalar sonrasında kendi aralarında konuşmalarına sert tepki göstererek herkesin işini yapmasını istedi.


Yeni Çorumspor’un alt yapı ile oynadığı maçın ikinci yarısında alt yapı takımında U 16 ve U 17 kadrolarında forma giyen isimlerinde olduğu kadro ile mücadele etti. Çift kaleyi Sportif Direktör Hamit Işık, Kulüp Menajeri Oğuzhan Yalçın ile alt yapı antrenörleri izlediler.


Kırmızı Siyahlı takım Diyarbekirspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün saat 10 ve akşam saat 16.30’da yapacağı çift antrenman ile sürdürecek.