HA­RUN AK­KA­YA
Ço­rum Be­le­di­yes­por alt­ya­pı an­tre­nör­le­ri Ço­rum Be­le­di­yes­por Alt­ya­pı So­rum­lu­su Mus­ta­fa Er­can'ı zi­ya­ret et­ti.

Ye­ni yö­ne­tim­le bir­lik­te Alt­ya­pı So­rum­lu­lu­ğu gi­bi ol­duk­ça zor bir gö­re­vi üst­le­nen Mus­ta­fa Er­can ül­ke dü­ze­yin­de re­ka­bet ede­cek bir alt ya­pı oluş­tur­mak adı­na uğ­raş gös­te­re­cek­le­ri­ni be­lirt­ti. Spor­cu­la­rı­mız, an­tre­nör­le­ri­miz ve tüm ça­lı­şan­la­rın ken­di­le­ri için iti­ci bir güç ol­du­ğu­nu be­lir­ten Mus­ta­fa Er­can, "Ço­rum Be­le­di­yes­por Ku­lü­bü ola­rak Türk fut­bo­lu­nun ve Ço­rum'da spo­run ge­le­ce­ği için etik de­ğer­le­re say­gı­lı ulu­sal ve ev­ren­sel de­ğer­ler­le do­nan­mış, ak­la ve man­tı­ğa da­ya­lı, oku­yan, araş­tı­ran, sor­gu­la­yan, tek­no­lo­ji­yi kul­lan­ma­yı bi­len, iyi bir in­san, iyi bir va­tan­daş ve iyi bir spor­cu ye­tiş­tir­me­yi amaç­lı­yo­ruz. Alt­ya­pı­mız­da gö­rev ya­pan ho­ca­la­rı­mız ve genç spor­cu kar­deş­le­ri­miz­le be­ra­ber ku­rum kül­tü­rü­ne sa­hip, il­ke­le­ri­ne bağ­lı, çağ­daş ve ku­rum­sal bir ya­pı­da ili­miz spo­ru­nun ge­liş­me­si­ne önem­li kat­kı­lar su­nu­yo­ruz. Ço­rum Be­le­di­yes­por alt­ya­pı­sın­da­ki tüm bi­rim­le­ri­miz öne­ri­le­re, eleş­ti­ri­le­re açık­tır. Pay­laş­ma­yı ve top­lu­ma kar­şı he­sap ver­me­yi bir gö­rev sa­yı­yo­ruz" de­di. 
300'e ya­kın spor­cu ye­tiş­ti­ri­yo­ruz

Ço­rum Be­le­di­yes­por Ku­lü­bü alt­ya­pı so­rum­lu­su Mus­ta­fa Er­can aka­de­mi li­gi ve ye­rel lig­ler­de 300'e ya­kın spor­cu­la­rı­nın bu­lun­du­ğu­nu be­lirt­ti. 
Aka­de­mi li­gin­de mü­ca­de­le eden ta­kım­la­rın an­tre­nör­le­ri ile il­gi­li de bil­gi­ler ve­ren Er­can, "U15 ta­kı­mı­mı­zı Hay­ret­tin Ka­ra­ca, U16 ta­kı­mı­mı­zı Ha­lil İb­ra­him Ay­do­ğan, U17 ta­kı­mı­mı­zı Ömer Özer, U19 ta­kı­mı­mı­zı İs­ma­il Ata­lay Bay­dur  ça­lış­tı­ra­cak. Ye­rel lig­de mü­ca­de­le ede­cek olan ta­kım­la­rı­mı­zı da Al­pars­lan Hoş­gör, Hay­ret­tin Ka­ra­ca ve Ko­or­di­na­tör Se­lim Sü­mer ça­lış­tı­ra­cak­lar" ifa­de­le­ri­ni kul­lan­dı.
Er­can'dan genç spor­cu­la­ra tav­si­ye­ler

Ço­rum Be­le­di­yes­por Ku­lü­bü alt­ya­pı so­rum­lu­su Mus­ta­fa Er­can, alt­ya­pı­da mü­ca­de­le eden genç spor­cu­la­ra önem­li tav­si­ye­ler­de bu­lun­du. Genç­le­rin, iyi bi­rer spor­cu ola­rak ye­ti­şe­bil­me­le­ri için çok ça­lış­ma­la­rı ge­rek­ti­ği­nin al­tı­nı çi­zen Er­can, "Yap­ma­nız ge­re­ken iki şey var. Bi­rin­ci­si oy­na­dı­ğı­nız oyu­nun ku­ral­la­rı­nı iyi öğ­ren­mek. İkin­ci­si ise oyu­nu her­kes den iyi oy­na­ma­yı ar­zu et­mek, is­te­mek. Ya­ni yap­tı­ğı­nız işi se­ve­rek yap­mak. Bu iki şe­yi ya­par­sa­nız ba­şa­rı si­zin olur" de­di.  Er­can ay­rı­ca Ah­lak'ın her şe­yin üs­tün­de ol­du­ğu­nu da genç­le­re öğüt­le­di. 
Si­nan Öz­dil­li'ye te­şek­kür


Ço­rum Be­le­di­yes­por Alt­ya­pı So­rum­lu­su Mus­ta­fa Er­can geç­ti­ği­miz se­zon­lar­da Ço­rum Be­le­di­yes­por alt­ya­pı so­rum­lu­su ola­rak gö­rev alan ve bu za­ma­na ka­dar yap­tı­ğı önem­li kat­kı­lar ne­de­niy­le Si­nan Öz­dil­li ve alt­ya­pı­ya eme­ği ge­çen­le­re te­şek­kür et­ti. Er­can, "Baş­ta geç­ti­ği­miz se­zon­lar­da alt­ya­pı so­rum­lu­muz olan de­ğer­li kar­de­şim Si­nan Öz­dil­li ol­mak üze­re an­tre­nör­le­ri­mi­zi Hü­se­yin Eğer ve Se­la­hat­tin Ka­ra­ca'ya, ay­rı­ca eme­ği ge­çen­le­re bu za­ma­na ka­dar sağ­la­dık­la­rı tüm de­ğer­li kat­kı­la­rı ne­de­niy­le te­şek­kür edi­yo­rum" de­di.

Editör: Haber Merkezi