HALİL ÖZTÜRK
Bölgesel Amatör Lig 4. grupta temsilcimiz Osmancık Belediyespor Altınordu Belediyespor deplasmanından 1-1 beraberlik ve bir puanla döndü.

Rakibi önünde maçın büyük bölümünde üstün bir futbol ortaya koyan ve sayısız net pozisyonlar bulan Osmancık Belediyespor son vuruşlarda başarılı olamayınca öne geçme fırsatlarını değerlendiremedi. 27. dakikada İsmail’in ceza sahası içinde topa vurarak uzaklaştırdığı pozisyonda rakibin yere düşmesine hakem penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Tolga’nın vuruşunu kaleci Muhammed Zahid köşeden çıkartarak gole izin vermedi.

İkinci yarıda da oyunun hakimiyetini elinde bulunduran temsilcimiz 78. dakikada korner atışında gol için yüklendiği pozisyonda ani gelişen atakta Altınordu’nun Uğur’un ayağından bulduğu golle 1-0 mağlup duruma düştü.

Golden sonra üçlü savunmaya dönen ve golü düşünen temsilcimizde 78. dakikada kaleci Muhammed Zahid’in uzun degajında ileri çıkan kaptan Turgay kafa ile indirdi oyuna sonradan giren Yusuf düzgün bir vuruşla skoru yeniden eşitledi: 1-1
Kalan bölümde iki takımında çabası sonuç vermedi ve takımlar sahadan 1-1 beraberlik ve birer puanla ayrıldı. Temsilcimiz Osmancık Belediyespor ligde üst üste üçüncü haftayıda birer beraberlik ve bir puanla kapattı.