HALİL ÖZTÜRK
Çorum Belediyespor Teknik Direktörü Mehmet Aurelio, mağlup duruma düştükleri maçta Bağcılarspor karşısında alınan 4-1’lik galibiyetten dolayı mutlu olduklarını ancak bu maçı hemen unutarak hafta sonu oynayacakları Diyarbekirspor maçını düşünmek zorunda olduklarını söyledi.

Rakibi iyi analiz ettiklerini ancak ilk dakikalarda yedikleri golle mağlup duruma düşmelerine karşın takım olarak oyundan kopmadıklarını belirten Teknik Direktör Mehmet Aureilo ‘Yediğimiz gole erken cevap vererek soyunma odasına beraberlikle girdik. İkinci yarı ise tamamen bizim kontrolümüzde geçti. Erken gol bulmamız ve rakibin direncini erken kırmamız avantaj oldu. Maçı 4-1 gibi farklı skorla kazandığımız için mutluyuz. Sahada mücadele eden futbolcularımı ve doksan dakika boyunca takımlarına destek veren taraftarlarımızı kutluyorum’ dedi.


Mehmet Aureilo ligde iç sahada kazandıklarını puanlarla mutlu olduklarını ancak bunun hedefe ulaşmak için yeterli olmayacağını belirterek deplasmandan da puanlar almak zorunda olduklarını söyledi. Aureilo bugünden itibaren Bağcılar maçını unutarak hafta sonu oynayacakları Diyarbekirspor maçına konsantre olacaklarını belirterek ‘Rakibimiz grubun favorilerinden bizi çok zor bir maç bekliyor. Bu zor maçtan istediğimizi alarak dönmek istiyoruz’ dedi.