HALİL ÖZTÜRK
Yeni Çorumspor Yönetimi dün akşam saatlerinde ise Belediye Başkanlığı görevine seçilen Halil İbrahim Aşkın’ı makamında ziyaret etti. Ziyarete Yeni Çorumspor Başkanı Fatih Özcan, Sportif Direktör Hamit Işık, Kulüp Menajeri Oğuzhan Yalçın ile Yönetim Kurulu üyeleri Mustafa Ercan ve Salim Koldaş katıldılar.

Ziyaret sırasında ilk konuşmayı Yeni Çorumspor Başkanı Fatih Özcan yaptı. Başkan Özcan öncelikle Halil İbrahim Aşgın’a yeni görevinin hayırlı olmasını diledi. Bir akademisyen olarak Çorum’a yeni ufuklar açacak gelişimini sağlayacak ve barış şehri olması için gerekli çalışmayı yapacağına inandığını belirtti.

Yönetim olarak görevinin ilk dönemlerinde fevri çıkışlar yaparak hatalar yaptıklarını bildiklerini ancak bu aşamada bunları bir kenara bırakarak takımı ve şehri bir üst lige taşımaya odaklandıklarını belirten Başkan Özcan ‘Çorumspor’u kimseye el açmadan kendi ayakları üzerinde durum bir konuma getirmek için çaba gösteriyoruz. Bu noktada yönetim olarak sizleri bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada yanımızda görmek istiyoruz’ dedi.

Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşkın ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Spora büyük önem verdiklerini Çorumspor’un da bu anlamda çok önemli bir yerde olduğunu belirten Aşgın ‘Spor birleştirici ve bütünleştirici bir unsur. Stada  gittiğimizde orda şehrin tüm insanlarını bir arada görme imkanı buluyoruz. Bu yüzden Çorumspor’u çok önemsiyoruz.

Yönetim olarak sizleri gerçekten canı gönülden kutluyorum. Kurumların üzerinden alarak kulübü bu noktaya getirdiniz. Şunu hiç bir zaman unutmayalım bu tür sosyal kurumların kişi veya kurumların desteği ile değil tüm şehrin sahip çıkması ile ayakta kalır ve başarılı olurlar. Tüm Çorumluların bu takıma sahip çıkması destek vermesi gerekiyor. 15 günde bir maça gelecek maddi ve manevi destek verecek bunu bile yapamıyorsa dua ederek bu takıma manevi destek verecek.
Adaylık sürecimde imkan buldukça tüm maçları gitmeye çalıştım. Çok şükür hiç yenilmedik bir beraberlik dışında hep kazandık. Ümit ediyorumki pazar günüde Bayburtspor maçını kazanarak play-off avantajımızı artırarak devam ettireceğiz. Meclis üyelerimizi davet ettim burdan da tüm Çorumlu hemşehrilerimi pazar günü maça davet ediyorum’ dedi.
Ziyaret sonunda Başkan Fatih Özcan, Halil İbrahim Aşgın’a ismi yazılı forma hediye etti.