HA­RUN AK­KA­YA
Ço­rum Ama­tör Spor Ku­lüp­le­ri Fe­de­ras­yo­nu ye­ni se­zon ön­ce­sin­de Ço­rum Be­le­di­yes­por’a ba­şa­rı di­le­ğin­de bu­lun­du. Kır­mı­zı Si­yah­lı ta­kı­mın dün sa­bah te­sis­ler­de yap­tı­ğı an­tren­ma­nı Ço­rum Ama­tör Spor Ku­lüp­le­ri Fe­de­ras­yo­nu Baş­kan Yar­dım­cı­sı Ah­met Ay­lar ve Yö­ne­tim Ku­ru­lu üye­le­ri Mus­ta­fa Ka­nat, Hi­lal Ki­raz, Hay­ret­tin Ka­ra­ca, Meh­met Ar­duç ve Ha­lil Öz­türk zi­ya­ret et­ti­ler.
Zi­ya­ret sı­ra­sın­da Baş­kan Yar­dım­cı­la­rı Ha­mit Işık ve Mus­ta­fa Al­tun­ka­ya ile Ge­nel Kap­tan Meh­met Akif Tat­lı ile soh­bet eden ASKF He­ye­ti an­tren­man so­nun­da ise sa­ha içi­ne gi­re­rek kır­mı­zı si­yah­lı ta­kım ba­şa­rı­lar di­le­ğin­de bu­lun­du. Baş­kan Yar­dım­cı­sı Ah­met Ay­lar, ama­tör ca­mia ola­rak Ço­rum’un spor­da­ki lo­ko­mo­tif ku­lü­bü olan Ço­rum Be­le­di­yes­por’un bu se­zon ba­şa­rı­ya ula­şa­ca­ğı­na inan­dı­ğı­nı söy­le­di.
Ye­ni se­zo­nun tüm fut­bol­cu­la­ra ha­yır­lı ve ba­şa­rı­lı ol­ma­sı di­le­ğin­de bu­lu­nan Ay­lar, ve­ri­le­cek mü­ca­de­le so­nun­da Ço­rum’un 3. lig ba­tak­lı­ğın­dan kur­tu­la­ca­ğı­na inan­dık­la­rı­nı be­lir­te­rek ‘İn­şal­lah se­zon so­nun­da bu ba­şa­rı­yı hep bir­lik­te ya­şa­rız’ de­di.
Ko­nuş­ma­nın ar­dın­dan Ah­met Ay­lar tüm fut­bol­cu­lar adı­na kap­tan Oğuz­han’a tat­lı ik­ram et­ti ve ar­dın­dan da top­lu ha­tı­ra fo­toğ­ra­fı çe­kil­di.

Editör: Haber Merkezi