HARUN AKKAYA

Ço­rum Ama­tör Spor Ku­lüp­le­ri Fe­de­ras­yo­nu (ASKF) Böl­ge­sel Ama­tör Lig’de ili­mi­zi tem­sil ede­cek olan Sun­gur­lu Be­le­di­yes­por’a se­zo­nun ilk ma­çı ön­ce­si ba­şa­rı zi­ya­re­tin­de bu­lun­du.
Mi­mar Si­nan Sa­ha­sın­da ya­pı­lan an­tren­ma­nı ASKF Baş­ka­nı Se­fer Kur­ta­rar, Baş­kan Yar­dım­cı­sı Ah­met Ay­lar, ASKF Yö­ne­tim Ku­ru­lu üye­si ve Fut­bol İl Tem­sil­ci­si En­gin Ayan ile ASKF Yö­ne­tim Ku­ru­lu üye­si Ha­lil Öz­türk zi­ya­ret et­ti­ler.
Zi­ya­ret sı­ra­sın­da ko­nu­şan ASKF Baş­ka­nı Se­fer Kur­ta­ran, bu se­zon Böl­ge­sel Ama­tör Lig’de Ço­rum’u tem­sil ede­cek­le­ri­ni be­lir­te­rek al­dık­la­rı bu so­rum­lu­lu­ğun far­kın­da ola­rak fut­bol­cu­lar­dan sa­ha içi ve dı­şın­da hep doğ­ru­la­rı yap­ma­la­rı­nı is­te­di. Bu li­gin pro­fes­yo­nel dün­ya­ya açı­lan ilk adı­mı ol­du­ğu­nu be­lir­ten Kur­ta­ran, Sun­gur­lu Be­le­di­yes­por’un bu se­zon oluş­tur­du­ğu genç kad­ro­su ile bu lig­de iyi iş­ler ya­pa­ca­ğı­na ve Ço­rum’u en gü­zel şe­kil­de tem­sil ede­ce­ği­ne inan­dı­ğı­nı be­lir­te­rek ba­şa­rı­lar di­le­di.
Fut­bol İl Tem­sil­ci­si En­gin Ayan da kı­sa ko­nuş­ma­sın­da, fut­bol­cu­la­ra uya­rı­lar­da bu­lu­na­rak, tri­bün­ler­den fark­lı tep­ki­ler ge­le­bi­le­ce­ği­ni önüm­li ola­nın sa­ha için­de ka­la­rak fut­bo­lun için­de mü­ca­de­le et­mek ol­du­ğu­nub be­lir­te­rek genç fut­bol­cu­la­rı so­ğuk­kan­lı ol­ma­la­rı­nı is­te­di. Ar­tık Sun­gur­lu Be­le­di­yes­por ile bir­lik­te Ço­rum’u da tem­sil et­tik­le­ri­ni be­lir­ten Ayan genç kad­ro­nun bu­nu en gü­zel şe­kil­de ya­pa­ca­ğı­na inan­dı­ğı­nı be­lir­te­rek ye­ni se­zon­da ba­şa­rı­lar di­le­di.
Ko­nuş­ma­la­rın ar­dın­dan ASKF Baş­ka­nı Se­fer Kur­ta­ran kap­tan Er­tuğ­rul’a tat­lı ik­ram et­ti. Da­ha son­ra fut­bol­cu­lar an­tren­ma­na de­vam eder­ken ASKF he­ye­ti ile Tek­nik He­yet bir sü­re da­ha soh­bet et­ti.

Editör: Haber Merkezi