HA­LİL ÖZ­TÜRK
At­le­tizm’de mil­li ta­kım an­tre­nö­rü Ah­met Kol­taş ve mil­li spor­cu­muz Ta­rık De­mir Bo­lu’da zor­lu ya­rış­la­ra ha­zır­la­nı­yor­lar.
2 Ey­lül’de Bo­lu Ga­zel­ya Otel Spa’da kam­pa gi­ren At­le­tizm Mil­li ta­kı­mı bu kam­pın ar­dın­dan iki or­ga­ni­ze­de mü­ca­de­le ede­cek. 21 Ey­lül’e ka­dar Bo­lu’da kamp­ta ça­lış­ma­la­rı­nı sür­dü­re­cek olan mil­li ta­kım 22 Ey­lül’de Uk­ray­na’ya ge­çe­rek bu­ra­da dört­lü tur­nu­va­da ya­rı­şa­cak. Bu or­ga­ni­ze­ye Ah­met Kol­taş ve Ta­rık De­mir mil­li ta­kım ka­fi­le­sin­de yer ala­cak­lar.
Bu kam­pın ar­dın­dan ise mil­li ta­kım ka­fi­le­si 5 Ekim’de Ar­jan­tin’e gi­de­cek. Dün­ya Yıl­dız­lar Olim­pi­yat­la­rın­da ise Ta­rık De­mir mil­li ta­kım ka­fi­le­sin­de yer ala­cak ve 1500-3000 met­re me­sa­fe­le­rin­de ya­rı­şa­cak.
Mil­li ta­kım an­tre­nö­rü Ah­met Kol­taş, ken­di­si­nin Ar­jan­tin’e git­me­ye­ce­ği­ni Ta­rık De­mir’in ise iki or­ga­ni­ze­de de mil­li ta­kım­da ya­rı­şa­ca­ğı­nı be­lir­te­rek amaç­la­rı­nın iki or­ga­ni­ze­den de ma­dal­ya­lar ile dön­mek ol­du­ğu­nu söy­le­di.

Editör: Haber Merkezi