HALİL ÖZTÜRK
Atletizmi Geliştirme Projesi kapsamında  Samsun’da düzenlenen grup birinciliğinde Çorumlu sporcular yedi madalya ve bir kupa kazanarak Türkiye finallerinde katılmaya hak kazandılar.
Samsun, Ordu, Sinop ve Çorum illerinden 50 civarında sporcunun yarıştığı Atletizm Geliştirme Projesi kapsamında Samsun’da yapılan yarışmalarda Çorum’dan dokuz sporcu yarıştı.
Yıldız erkekler kategorisinde Çorum takım halinde birinciliği kazanırken bu kategoride Salih anaç birinci Ömer Çelebi Algır ikinci Ömer Barış Şahin ise dördüncü olarak takım birincisi olarak Türkiye finallerinde yarışmaya hak kazandılar.
Yıldız kızlarda ise Sudenuz Koçak birinci Elif Nur Tosun ise dördüncü olarak kürsüye çıktılar ve madalya aldılar. Küçük erkeklerde ise Mustafa Eren Boran ferdi olarak birinci oldu ve bu üç sporcuda Türkiye Şampiyonasında yarışmaya hak kazandılar.
Atletizmİl Temsilcisi Kemal Topgül grup yarışlarında sporcularının elde ettiği derecelerden son derece memnun olduklarını ve hedeflerinin Türkiye Şampiyonasında da Çorum’u en güzel şekilde temsil etmek olduğunu söyledi.