HALİL ÖZTÜRK
Ligin son maçında yarın sahasında Adliyespor ile karşılaşacak olan Yeni Çorumspor bu maçın hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla sürdürdü.
Kırmızı Siyahlı takımın Teknik Direktör Bahri Kaya yönetiminde tesis sahasında yaptığı antrenmana tüm futbolcular katıldılar. Ligin son maçında taraftar desteğini arkasına alamayacak kırmızı siyahlı takımda Teknik Heyet bu maçtan altı gün sonra oynayacağı play-off maçını düşünerek sakatlıkları bulunan bazı futbolcuları dinlendirmesi bekleniyor.
Saat 11’de tesis 1 nolu sahada yapılan antrenman ısırmı hareketleri dar alanda pas ve son bölümde ise taktik çift kale maç yaptıran Teknik Heyet tesbit ettiği eksikler konusunda uyarılarda bulunmaya devam etti.
Yeni Çorumspor yarın oynayacağı Adliyespor maçının hazırlıklarını bugün yapacağı antrenmanla tamamlayacak ve kampta maç saatini bekleyecek.


Adliye maçına A Klasman hakemi

HALİL ÖZTÜRK
Yeni Çorumspor’un yarın ligin son maçında sahasında oynayacağı Adliyespor maçını Antalya Bölgesi A Klasman hakemi Burak Şeker yönetecek.


Grupta düşme hattını yakından ilgilendiren bu kritik maçta A Klasman Hakemi Burak Şeker’in yardımcılıklarını ise B Klasman Yardımcı hakemleri Abdullah Uğur Sarı ve Serdar Soydan yönetecek. Maçın dördüncü hakemi ise Afyon’dan Tayfun Sarı.


Burak Şeker bundan önce bir kez Yeni Çorumspor takımının maçında görev yapmış. Tecrübeli hakem 18 Kasım 2012 tarihinde 1920 Maraşsspor’a deplasmanda 1-0 yenildiği maçta düdük çalmış. Burak Şeker ilk kez Çorum’da görev yapacak.

Editör: Haber Merkezi