HALİL ÖZTÜRK
Liseli Gençler Badminton İl birinciliğinde gelenek yine bozulmadı. Erkeklerde Osmancık Cumhuriyet Anadolu Lisesi bayanlarda ise Merkez Cumhuriyet Anadolu Lisesi okulları şampiyonluğu kazandı.


Tevfik Kış Spor Salonu’nda yapılan il birinciliğinde kız ve erkeklerde dörder takım mücadele etti. Tek devreli lig statüsüne göre yapılan maçlar sonunda üç rakibinide yenen Merkez Cumhuriyet Anadolu Lisesi kız takımı Tubanur Boruç, Aleyna Cingöz, Büşra Kaçmaz, Büşra Kaya ve Sedanur Yılmız’lı kadrosu ile kayıpsız olarak 6 puanla bu yılda şampiyonluğu kazandı. Bayat Şehit Yakup Kozan Anadolu İmam Hatip Lisesi iki maçını kazanarak 4 puanla ikinciliği kazanırken Eti Anadolu Lisesi iki puanla üçüncü Bahçelievler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ise puansız dördüncülük kupasının sahibi oldu.


Genç erkeklerde, Burak Kılıç, Hilmican Şimşek, Batuhan Eken ve Yavuz Bıyıklı’dan oluşan kadrosu ile Osmancık Cumhuriyet Anadolu Lisesi üç rakibinide yenerek kayıpsız olarak bu yılda şampiyonluk kupasının sahibi oldu. Eti Anadolu Lisesi dört puanla ikinci Şehit Erol Olçok Anadolu İmam Hatip Lisesi 2 puanla üçüncü olurken Bayat Şehit Yakup Kozan Anadolu İmam Hatip Lisesi ise dördüncü oldu.