HALİL ÖZTÜRK
Yeni Çorumspor ligin 28. hafta maçında bugün saat 15’de Bağcılarspor deplasmanında galibiyet arayacak. Play-off yolunda en yakın rakibinin beş puan önünde yer alan Yeni Çorumspor bu farkı devam ettirmek için sıralamada üst basamaklarda yer almak için zorlu deplasmanda kazanmak istiyor.

Geçtiğimiz hafta sonu sahasında Serik Belediyespor ile berabere kalarak sıralamada üst sıralara yükselme fırtasını iyi değerlendiremeyen kırmızı siyahlı takımda bu maç öncesi en büyük sorun sakatlıkların fazla olması.

Sakat ve cezalı olan Kaan, cezalı Mümin Talip, sakatlığı bulunan Batuhan ve son anda eşinin rahatsızlığı nedeni ile kadrodan çıkartılan Mikail bugünki maçta forma giyemeyecekler.

Ev sahibi Bağcılarspor ise ligde topladığı 31 puanla 13. sırada bulunuyor ve düşme hattına yakın noktada. Bağcılarspor ligde son haftalarda korkulu rüya görmemek için sahasındaki bu maçı kazanarak rahatlamak amacında. Bağcılarspor’da ise Halil İbrahim Mızraf cezalı olduğu için bugünki maçta forma giyemeyecek.

Bağcılar Mahmutbey Stad’ında saat 15’de başlayacak maçı Ardahan bölgesi genç hakemi Doğu Yılmaz yönetecek. Yardımcılıklarını ise Ertan Başdağ ve Volkan Kaan Topal yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Haluk Gürsoy.

Editör: Haber Merkezi