HARUN AKKAYA
Yeni Çorumspor Yeni Teknik Direktörü Bahri Kaya yönetiminde dünü sabah ve akşam çift antrenman ile geçirdi. Kırmızı Siyahlı takım sezonun ikinci yarısındaki çalışmalarda hafta içinde çift çalışma hiç yapmamıştı. Tecrübeli teknik adam Bahri Kaya ilk gününde çift antrenman yaparak takımın fiziksel gücünü görmeyi amaçladı.


Sakatlıkları bulunan Kaan ve Barış dışında tüm futbolcuların katıldığı antrenman saha kenarına kurulan istasyonlarda çabuk ve sürat ile başladı son bölümde ise yarı sahada taktik çalışma yaptılar. Teknik Direktör Bahri Kaya taktik çalışma sırasında sık sık oyunu durdurarak futbolculara taktiksel uyarılarda bulundu.
Kırmızı Siyahlı takım akşam saat 17’de günün ikinci antrenmanını yaptı. Tesis sahasındaki antrenman tamamen taktiksel ağırlıklı oldu. Dar alanda başlayan taktik çalışması son bölümde tam saha ile tamamlandı. Bahri Kaya bu çalışmalar sırasında yeni oyun anlayışlalarını futbolculara anlatma çabasında göründü. Bağcılar maçı hazırlıkları bugün yapılacak antrenmanla tamamlanacak.

Editör: Haber Merkezi