HALİL ÖZTÜRK
Ço­rum Be­le­di­yes­por’da ses­siz­lik Fur­kan Meh­met Tun­cer ile bo­zul­du. Kır­mı­zı Si­yah­lı ta­kım dış trans­fer­de üçün­cü im­za­yı sa­vun­ma oyun­cu­su Fur­kan Meh­met Tun­cer’e at­tır­dı.


Me­na­je­ri ile bir­lik­te Ço­rum’a ge­len 24 ya­şın­da­ki sa­vu­ma oyun­cu­su trans­fer ko­mi­te­si ile yap­tı­ğı gö­rü­me so­nun­da an­laş­ma­ya va­ra­rak ken­di­si­ni 2 yıl­lı­ğı­na Ço­rum Be­le­di­yes­por’lu ya­pan im­za­yı Ge­nel Kap­tan Meh­met Akif Tat­lı ne­za­re­tin­de at­tı.
Ge­nel Kap­tan Tat­lı, sa­vun­ma­nın gö­be­ği­ni  Fur­kan gi­bi ye­te­nek­li ve genç bir oyun­cuy­la güç­len­dir­dik­le­ri­ni, di­ğer mev­ki­ler için de trans­fer ça­lış­ma­la­rı­nın tüm hı­zıy­la sür­dü­ğü­nü söy­le­di.


1994 Bey­koz do­ğum­lu as­len Or­du’lu olan Fur­kan Meh­met Tun­cer Bey­kozs­por alt ya­pı­sın­da baş­la­dı­ğı fut­bol ha­ya­tın­da ilk pro­fes­yo­nel im­za­yı 2016 yı­lın­da Bey­ber­be­yis­por ta­kı­mın­da at­tı. Ar­dın­dan Ana­do­lu Bağ­cı­lar ta­kı­mın­da üç yıl for­ma gi­yen ve bir şam­pi­yon­luk ya­şa­yan Tun­cer geç­ti­ği­miz se­zon or­ta­sın­da Ti­res­por ta­kı­mı­na trans­fer olan Tun­cer ar­dın­dan da ye­ni­den Ana­do­lu Bağ­cı­lar ku­lü­bü­ne dön­müş­tü.


Geç­ti­ği­miz se­zon Ana­do­lu Bağ­cı­lar ta­kı­mı­nın 27 ma­çın­da for­ma gi­yen Tun­cer bir se­zon­da 11 sa­rı iki­de kır­mı­zı kart gö­re­rek çok il­ginç bir kar­ne­ye sa­hip ol­du­ğu­nu gös­ter­di. Tun­cer 2. lig­de 32 3. lig­de 50 ve Tür­ki­ye Ku­pa­sı’nda iki maç­ta for­ma giy­di.