HALİL ÖZTÜRK
Antalya’da yapılan Türkiye Açık Kick Boks Şampiyonası’nda Baharspor kulübü sporcuları yedi madalya kazandılar. Baharspor Başkanı Hasan Çalışkan yönetiminde 14-20 ocak tarihleri arasında Antalya Kervansaray Otel’de yapılan şampiyonaya Bahadspor kulübü sekiz sporcu ile katıldı.


Şampiyonada 47 kiloda Sakine Bengüsu Çalışkan Minikler Point Fait’da Türkiye Şampiyonu olarak altın madalya kazandı. 37 kiloda Elisa Keltepe finalde kaybederek ikinci oldu ve gümüş madalyanın sahibi oldu. Yıldızlar  69 kilo Point Fait’e Serdar Çelen de final maçını kaybederek gümüş madalya kazandı. +69 kiloda ise Ege Zerin Yıldızlar’da Pointfait ve Laigt Contack kategorilerinde üçüncü olarak branz madalya alırken 57 kilo yıldız erkeklerde Bulut Odabaş ve Minikler 47 kiloda Baran Doğan üçüncü olarak bronz madalya kazanan diğer sporcular oldular.


Bahar Gençlikspor Başkanı Hasan Çalışkan sekiz sporcu ile katıldıkları şampiyonada yedi madalya kazanarak kulüplerini ve Çorum’u en güzel şekilde temsil ettiklerini söyledi. Çalışkan kulüp olarak elde edilen bu başarının özverili, planla ve programlı çalışmanın ürünü olduğunu belirterek derece elde eden sporcularını kutladı ve çalışmalarının aralıksız devam edeceğini ve daha büyük başarılara imza atacaklarına inandığını sözlerine ekledi.

Editör: Haber Merkezi