HARUN AKKAYA
Yeni Çorumspor Başkanı Fatih Özcan önceki akşam basın mensupları ile sohbet toplantısında bir araya geldi. Hasan Zahir Et Lokantası’nda düzenlenen sohbet toplantısına Yönetim Kurulu üyeleri Mustafa Özcan ve Tuncay Koçak, Sportif Direktör Hamit Işık, Kulüp Menajeri Oğuzhan Yalçın ve basın mensupları katıldı.

Sohbet toplantısı sırasında Başkan Fatih Özcan ligin kalan üç haftası sonrasındaki play-off mücadelesi ve hedefleri konusunda son derece samimi açıklamalarda bulundu. Bayburtspor maçındaki görüntünün artarak devam etmesinin Çorum’un hak ettiği üst liglere yükselmesi için çok önemli olduğunu belirten Başkan Özcan zaman zaman sitem etti ancak hiç bir zaman yılgınlığa kapılmadan yollarına devam etmeleri gerektiğini söyledi.
Kulübün gelecek sezon için çok daha her alanda kapsamlı bir çalışma içinde olduğunu belirten Başkan Özcan, dernekleşme, üye yapma, alt yapıya yeni bir tesis yapma ve yeni sezon planlaması gibi konulunda son derece somut açıklamalarda bulundu ve camianın ve bu şehrin inanması halinde başarmamaları için hiç bir neden olmadığını söyledi.

Geldikleri bu noktada üst lige yükselmek için umudunun önceki haftalardan çok fazla olduğunu bunuda gerek rakipleri gerekse kendi imkan ve güçlerini gördüğü zaman kuvvetlendiğini belirten Başkan Fatih Özcan ‘Önemli açıklamalar yapacaktım ancak hedefe odaklanan takımın motivasyonunu bozmamak ve sağlanan birlikteliği bozmamak adına bunları sonraya bıraktım. Kulübün sabit gelir kaynağına kavuşması ve tesisleşme adına önemli adımlar atacağız bundan emin olun’ dedi.

Yaklaşık iki saat süren sohbet toplantısında Yeni Çorumspor Başkanı Fatih Özcan basın mensuplarına isimleri yazılı formalarını hediye etti ve verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.