HALİL ÖZTÜRK
Yeni Çorumspor Başkanı Fatih Özcan, Turgutluspor mağlubiyetinin ardından ligde yarışın iyice kızışması üzerine sahaya indi. Dün yapılan haftanın ilk antrenmanı öncesinde saha içinde futbolcularla bir toplantı yapan Başkan Özcan futbolculara olan inancını dile getirdi.


Başkan Özcan futbolda her türlü sonucun olduğunu önemli olanın böyle bir mağlubiyetin ardından yeniden ayağa kalkarak yarışa devam etmek olduğunu söyledi. Turgutluspor maçında istemedikleri bir oyun ve sonucunda da beklemedikleri bir mağlubiyet aldıklarını belirten Özcan ‘Ben her zaman söyledim sizlere inanıyor ve güveniyorum. ü
Futbolda her türlü sonuç normal önemli olan sahada kazanmak adına mücadele etmektir. Her zaman aynı performansı göstermek mümkün değil. İnişler çıkışlar olacaktır önemli olan düştüğümüz yerden kalkarak yarışa devam etmektir. Ligde mücadele sürüyor ve her geçen hafta dahada zorlaşıyor.
Bizim sizlerden isteğimiz sahada formanızın hakkını vermeniz ve mücadele etmeniz. Bu süreçte az hata yapan hedefe ulaşacaktır. Takım olarak Turgutluspor maçında çok hata yaptık ve sonucunda kaybettik. Turgutlu maçından gereken dersi çıkartarak önümüze bakmak zorundayız.


Pazar günü son haftaların formda takımı Halide Edip ile karşılaşacağız. Bu maçı kazanarak hem camia olarak yeniden ayağa kalkacağız hemde yarıştaki avantajımızı devam ettirmek zorundayız. Sizlerden isteğin bugünden itibaren takım olmanız bir bütün olarak hafta sonuna kadar birbirinizi en güzel şekilde pazar günki maça hazırlamanız. Size inanıyor ve güveniyoruz bu takım bu sene bunu başaracaktır’ dedi.

Editör: Haber Merkezi