YÜKSEL BASAR
Voleybol 2. Ligi’nde üç temsilcimizden bayanlar ilk yarının son hafta maçlarında evlerinde mücadele ederken erkek takımı ise deplasmanda galibiyet arayacak.


Bayanlar 7. grupta ilk yarının son hafta maçlarında ilk dört sırayı alan takımlar birbirleri ile mücadele edecekler. Lider Ordu Çamlıkspor ikinci sıradaki Şehzadeler Voleybol’a konuk alacak. Üçüncü sırada bulunan temsilcimiz Osmancık Belediyespor ise aynı puanla dördüncü sırada bulunan Cumhuriyet Üniversitesi ile yarın saat 15’de Osmancık İlçe Spor Salonu’nda karşılaşacak. Ligde son dört maçını kazanarak çıkışa geçen Osmancık Belediyespor evinde oynayacağı bu maçıda kazanarak hem ilk ikiye tutunmak hemde seriyi devam ettirmek istiyor. Maçı Hüseyin Kamber yönetecek yardımcılığını ise Hasan Olgun yapacak.


Aynı gruptaki diğer temsilcimiz Çorum Voleybol ise ilk yarının son maçında yarın saat 14’de Atatürk Spor Salonu’nda Turhal Kocakavak Anadolu Sportif takımını konuk edecek. Grupta alt sıralardan uzaklaşmak isteyen Çorum Voleybol son sırada bulunan rakibi önünde galip gelerek puan farkını açmayı amaçlıyor.
Bu maçta ise Hasan Öztürk baş hakem olarak görev yaparken Caner Yıldırım ise yardımcı hakem olarak görev yapacak. Maçta gözlemci ise Recep Öztuna.
Erkeklerdeki temsilcimiz Çorum Belediyesi Gençlikspor ise ilk yarının son maçında yarın Tokat Belediye Plevnespor ile deplasmanda karşılaşacak. Yarın saat 14’de Ali Yücel Spor Salonu’nda oynanacak maçta Çorum Belediyesi Gençlikspor grupta bir galibiyet ile sekizinci sırada bulunan rakibi önünde üç puanla ayrılarak lider ile arasındaki puan farkının açılmasına izin vermemek amacında.