HALİL ÖZTÜRK
1. Amatör Küme takımlarından Bayat Belediyespor’un Mimar Sinan maçında protesto eylemini devam ettirdikleri için maç listesinde ilk onbirde ismi yazılı sporcular ve idareci terbirsiz olarak ceza kuruluna sevk edildi.


Ligde üç hafta oynanan Bayat Belediyespor- İskilipspor maçında karşılaşmanın hakemi ile yaşandığı iddia edilen küfür olayının ardından ligdeki maçlarında önce hakemlere başarı dilemeyen ardından da bir dakika sahada hareketsiz kalarak protesto eylemi yapan Bayat Belediyespor’a geçtiğimiz hafta Tertip Kurulu tarafından bir uyarı yapılmıştı.


Bu eylemin suç olduğu ve gerekenin yapılacağı konusunda bu uyarıya rağmen pazar günü oynanan Mimar Sinan Gençlikspor maçından öncede yaklaşık bir dakika saha içinde hareketsiz kalarak  eylemlerini sürdüren Belediyespor’un listede ilk onbirde ismi bulunan Özgür Kaçmaz, Eray Gerçek, Halil Bayram, Şahin Ceylan, Mert Mustafa Evin, Ümit Özönal, Akif Yılmaz Cesur, Furkan Ebrar Korkmaz, Eyüphan Bilgiç, Sezgin Eraslan ve Şakir Armutçu ile yönetici giriş kartı ile kulübede bulunan Sedat Kara tedbirsiz olarak ceza kuruluna sevk edildiler.

Editör: Haber Merkezi