HARUN AKKAYA
Çorum Belediyespor grup lideri Bayburtspor ile pazar günü deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını dün yaptığı taktik çalışma ile sürdürdü. Teknik Direktör Mehmet Aurelio yönetiminde tesis sahasında yapılan antrenmana sakatlığı geçmeyen Ferdi dışında tüm futbolcular katıldılar. Fatih Ergen ise güçlendirme çalışmalarına özel program doğrultusunda devam etti.


Isınma hareketleri ile başlayan çalışma dar alanda pas ile devam etti ardından da taktik çift kale maça geçildi. Teknik Direktör Mehmet Aureilo çift kale sırasında Bay.burtspor maçının onbirini şekillendirmeye çalıştığı gözlendi. Grubun en az gol yiyen ve az gol atan rakibi ile oynayacaklarını belirten Aureilo futbolculardan topa sahip olmanın önemini üzerinde durdu.


Kırmızı Siyahlı takımda kadro dışılar ve sakatlıklar nedeni ile dün yapılan çift kale maça altyapıdan takviye isimler geldiler ve A takımla birlikte çalıştılar. Çorum Belediyespor’da Bayburtspor maçının hazırlıklarının Çorum etabı bugün saat 10’da yapılacak taktik çalışma ile sona erecek ve kafile gece Bayburt’a hareket edecek.