Çorum Belediyespor’un grubunda namağlup lider durumda bulunan Bayburt İl Özel idarespor’da dün şok bir gelişme yaşandı. Takımın Teknik Direktörü Bülent Demirkanlı görevinden istifa etti ve şehirden ayrıldı.


Bu sezon başında grubun en geç kurulan kadrosu ile lige başlayan Bayburtspor performansı ile büyük beğeni topladı. Sarı siyahlı takım oynadığı 11 maçta 7 galibiyet ve dört beraberlik ve topladığı 25 puanla en yakın rakiplerinin altı puan önünde lider durumda bulunuyor.
Bülent Demirkanlı’nın istifası ile ilgili farklı açıklamalar oldu. Kulübe yakın kaynaklar Bülent Demirkanlı’nın bazı futbolcuları kadro dışı bırakmak istediği buna yönetimin karşı çıkması üzerine bu ayrılığın olduğu belirtildi. Diğer bir iddia ise Bülent hocanın İstanbul’da bulunan bazı kulüplerle görüştüğünün yönetim tarafından öğrenilmesi üzerine böyle bir karar alındığı yönünde.


Resmi olarak açıklama yapılmadı ancak Bülent Demirkarlı Bayburtspor’dan görevi bıraktı. Bu ayrılığın ardından Sarı Siyahlı kulüp yönetimi yeni teknik direktör arayışlarına başladı. Hafta içinde anlaşma olması halinde yeni teknik direktörün cumartesi günü zorlu Kocaelispor maçına göreve başlaması bekleniyor.
Grupta açık ara lider durumdaki Bayburtspor’daki bu şok gelişmenin takıma nasıl yansıması olacağı şampiyonluk yolunda nasıl bir etki yapacağı merak konusu.

Editör: Haber Merkezi