HARUN AKKAYA
Çorum Beden Eğitimi Öğretmenleri Derneği (BEDER) voleybol branşında güçlü bir alt yapı oluşturmak için çalışmalarına devam ediyor. Voleybol branşında geçtiğimiz yıl genç bayanlar kategorisinde Türkiye Finallerinde mücadele etmeye hak kazanan il takım olmaıı başaran BEDER dört yıllık bir proje doğrultusunda güçlü bir alt yapı oluşturma çalışmalarını sürdürüyor.


BEDER Yönetim Kurulu üyesi Genel Sekreteri ve Voleybol Antrenörü Barış Kılıç bu yıldan itibaren kulüp bünyesinde güçlü bir alt yapı oluşturmak için tarama çalışmalarını sürdürdüklerini ve 2005-2008 doğumlular arasında belirledikleri 30 civarında sporcu ile çalışmalarına başladıklarını söyledi.


Çocuklarımızı hemsporla tanıştırmak hemde yetenekli olanları bu branşta elit sporcu yapmak için hazırladıkları dört yıllık hedef doğrultusundaki raporlarını yönetime sunduklarını ve kabul edildiğini belirten Deniz Kılıç ‘Önümüzdeki yıllarda kendi yetiştirdiğimiz sporcularla Çorum voleybolüne damga vurmak bunun yanında karakterli ve ahlaklı sporcuları kazandırmak istiyoruz. Çocuklarını voleybol branşına göndermek isteyen velilere kapımız her zaman açık bizimle irtibata geçebilirlir.


Bize bu konuda destek olan sporun ve sporcunun her zaman yanında olan 23 Nisan Ortaokulu Müdürü Cenap Tozlu’ya, 23 Nisan okulunda bir voleybol kültürü oluşturup sayısız başarılar ve sporcular kazandıran Beden Eğitimi Öğretmeni Ümit Demir’e okulda öğrencilerine voleybol branşını çok sevdiren gelişimlerine büyük katkı sağlayan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Voleybol Antrenörü Haluk Doğan’a şahsım ve dernek yönetim kurulu adına çok teşekkür ediyorum’ dedi.

Editör: Haber Merkezi