Yeni Çorumspor’un cuma günü play-off ilk maçında Kocaelispor ile oynayacağı maça ilçe belediye başkanlarıda destek verdi. Yedi ilçe belediyesi maç için araç kaldıracağını kulübe bildirdi diğerleri ile görüşmeler sürüyor.

Kulüp Halkla İlişkiler Sorumlusu Mustafa Ercan Kocaelispor maçına taraftar desteğini artırmak için il merkezi olduğu kadar ilçelerdede çalışmalarının yoğun şekilde devam ettiğini söyledi. Ercan bu kapsamda tüm Belediye Başkanlarına cuma günki maça gelmek isteyen taraftarlar için araç tahsis edilmesini talep ettiklerini ve buna şu ana kadar Oğuzlar Belediye Başkanı Muzaffer Yıldırım, Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, Alaca Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu, İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük ve Uğurludağ Belediye Başkanı Remzi Torun olumlu cevap verdiğini ve kendilerininde maça geleceğini söylediğini açıkladı.

Diğer Belediye Başkanlarında ilçede duyuru yaptıklarını ve talep olması gitmek isteyenler için araç kaldıracaklarını en kısa sürede kendilerine bildireceklerini belirten Mustafa Ercan cuma günü stadı doldurarak takımımızı zorlu maçta en güçlü tribün desteğini vermek istiyoruz’ dedi.