HARUN AKKAYA
Yeni Çorumspor’un yarın oynayacağı Yılport Samsunspor maçının biletlerinin satışına Ahlatcı AVM’deki Çorumspor Storede devam ediyor.  

Öte yandan Kırmızı Siyahlı kulüp Genel Koordinatörü Oğuzhan Yalçın maç biletlerinin satışının AVM’de bugünde devam edeceğini maç günü ise stad gişelerinde satılacağını söyledi.

Oğuzhan Yalçın, Samsunspor taraftarlarının kendilerine ayrılan bölümün biletlerinin tükenmesinin ardından Çorumspor biletlerini almaya yöneldiklerini öğrendiklerini belirterek; ‘Samsunspor maçı ile ilgili olarak taraftarlarımızdan gelen yoğun mesajlar üzerine bilet satışında ehliyet ibrazı şartını getirdik. Samsunspor biletleri günler öncesinden Samsunspor’a teslim edildi. Başkanımız Fatih Özcan konu ile yakından ilgileniyor. Ehliyetlerde şehir ismi yazıldığı için böyle bir yolu tercih ettik. Konu Emniyet birimleri tarafından da yakından takip ediliyor. Maç günüde gerekli uygulamalar üst düzeyde olacak. Çorum’lu olup Samsun’lulara bilet temin etmeye çalışanlarla ilgili yönetim olarak yapacak bir şeyimiz yok. Yönetim olarak gerekli tedbirleri aldık ve Samsunspor ile aramızda herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için maç saatine kadar çalışmalarımız aralık devam edecek’ dedi.