HALİL ÖZTÜRK

Teknik Direktör Fahrettin Sayhan, 1461 Trabzon deplasmanında istedikleri sahaya yansıtamadıklarını ve sonucunda sahadan mağlup ayrıldıklarını belirterek ‘Zamana ihtiyacımız var’ dedi. Trabzon deplasmanında çok kötü bir futbol oynadıklarını ve sonucunda da mağlup olduklarını belirten Sayhan ‘Maça çok iyi hazırlandık. Rakibin genç koşan bir ekip olması nedeni ile tüm planlarımızı yaptık. Ancak sahaya bu yaptığımız çalışmaların hiç birisini sahaya yansıtamadık. Rakibe çok pozisyon verdik buna karşın biz çok az pozisyona girdik.

Takım olarak vasatın üzerine çıkamadık ve beklentilerin çok altında kaldık. Sonuç olarak sahada mağlup olduk ve üzgünüz. Lig uzun bir maraton ve bu uzun yolda bu tür yol kazaları olabilir. Maçta gördüğümüz eksiklerimizi daha çok çalışarak gidermek için zamanımız var. İnanıyorumki bu kadro önümüzdeki haftadan itibaren daha coşkulu oynayan ve daha iyi sonuçlar alan bir takım olacaktır. Şunun unutulmaması gerekiyor, bu kadro nerdeyse sıfırdan kuruldu ve zamana ihtiyaç var. Benim bu takıma olan inancım tam. Karakterli ve iyi futbolculardan kurulu bir takımız. Kısa sürede toparlanarak bu kadronun hak ettiği yere bu kulübe getireceğine inanıyorum ve bundan zerre kadar şüphem yok. Bunun için zamana ihtiyacımız var.

Moraller bozuk

HARUN AKKAYA

Trabzon deplasmanından mağlubiyetle dönen Çorum Belediyespor’da moraller bozuk. Kırmızı Siyahlı takım dün Yeni Amasyaspor ile oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası maçının hazırlıklarını Teknik Direktör Fahrettin Sayhan yönetiminde sürdürdü. Tesis sahasında yapılan antrenmana sakatlıkları bulunan Nizamettin ve Barış ile izinli olan Haktan dışında tüm futbolcular katıldılar. Teknik Heyet ve futbolcuların hayli moralsiz oldukları gözlenen çalışma gruplar halinde düz koşu ile başladı. Ardından çabuk kuvvet hareketleri ile devam ederken dar alanda pas ve tam sahada taktik çalışma ile sona erdi. Çalışmanın son bölümünde yapılan taktik çalışma sırasında Teknik Direktör Fahrettin Sayhan Trabzon maçında gördüğü eksikleri gidermeye yönelik sık sık uyarılarda bulunduğu gözlendi. Çorum Belediyespor perşembe günü Yeni Amasyaspor ile Ziraat Türkiye Kupası 2. turunda oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün yapacağı taktik çalışma ile sürdürecek.