HALİL ÖZTÜRK
Teknik Direktör Ahmet Yıldırım camiadan biraz sabır istedi ve sezon sonunda o kupayı Çorum’a getireceklerini söyledi.

Sezon başı yaşanan şanssızlıklar ve olumsuzluklar nedeni ile istedikleri gibi çalışamadıklarını belirten Yıldırım bu kötü günleri en kısa sürede geride bırakarak camianın istediği oyunu ve skorları alarak layık oldukları yere zirveye çıkacaklarını söyledi.

Yıldırım Serik maçının hazırlıkları sonunda yaptığı basın açıklamasında şunları söyledi:

‘Yeni bir kadro ve sezon başı çalışmasını birlikte geçiremenin bunun yanında da sakatlıklar nedeni ile ideal kadroyu bir türlü bulamamamız ilk haftalardaki bu sorunları ortaya çıkardı. Camiadan sabır istiyorum bu takım sezon sonunda şampiyonluk kupasını Çorum’a getirecektir. Lig başlamadan bir hafta önce göreve başladım. Bu kısa sürede oyun anlayışımızı takıma uygulatmaya çalıştık. Ligde henüz dört maç yaptık ve onuncu sıradayız. Puan tablosuna baktığımız zaman kesinlikle kötü durumda olduğumuz ortada. Çünki bu kaliteli kadronun ligin zirvesinde olması gerekiyor. Göreve geldiğimiz günden itibaren takım olarak tam kadro çalışma imkanı bulamadık. Hiç bir zaman bir mazeretin arkasına sığınmadım, bu kadroda bulunan tüm futbolcular benim ve onlardan en verimli şekilde yararlanmak zorundayım. Bununçabası içindeyiz. Birlikte çalışamamak ve ideal kadromuzu bir arada oynatma fırsatı bulamamamız bu aşamada en büyük sorunumuz olarak görülüyor. Bu dönemi en az kayıpla geçmemiz halinde kısa sürede toparlanarak layık olduğumuz yere geleceğimize inancım tam. Gerçekten bu başkan, bu şehir, bu tesis, bu stad ve bu taraftarlar üst ligleri hakediyor. Gecesini gündüzünü katan ve her türlü sorunla birebir ilgilenen bir başkanımız var. Onun bu emeklerini boşa çıkarmamak için sorumluluğumuz çok fazla. Bunun bilincindeyiz ve onun için çok çalışıyoruz. Daha fazla çalışmamız gerekiyor ve sahadaki futbolcu arkadaşlarımda bizlerde gerekli fedakarlığı yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz.

Taraftarlarımızdan isteğimiz biraz daha sabır. Biliyorum onlar bu sezon özledikleri ve istedikleri şampiyonluğa ulaşmak istiyorlar. Şuna inansınlar bizlerde onlar kadar belki daha fazla istiyoruz. Bunun içinde Sakaryaspor maçında olduğu gibi bizler sahada onlar tribünde birlikte omuz omuza vererek sezon sonunda hedeflediğimiz şampiyonluğa ve kupaya uzanacağımızdan hiç bir endişeleri olmasın. Bu sıkıntılı dönemi alacağımız bir iki galibiyet ile üzerimizden atacağımıza şüphem yok. Bu seriyede bugün evimizde oynayacağımız Serik Belediyespor maçı ile başlamayı hedefliyoruz. Evimizde artık puan kaybına tahammülümüz kalmadı. Hiç bir mazeretin arkasına sığınmadan çıkıp sahada kazanmak adına takım olarak elimizden gelen mücadeleyi vereceğiz."

Editör: Haber Merkezi