HALİL ÖZTÜRK
Çorum FK Başkanı Fatih Özcan ve beraberindekiler dün akşam saatlerinde Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’ı ziyaret ederek kulübe verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

Ziyaret sırasında konuşan Çorum FK Başkanı Fatih Özcan daha erken gelmek istedikleri ancak yeni sezon hazırlıkları ve diğer sorunlardan dolayı geciktiklerini belirterek ‘Gerçekten Belediyemiz her zaman yanımızda. Tesisde yaşadığımız sıkıntıda, sponsorluk ödeme taksitlerinde ihtiyaç duyulması halinde erken verilmesinde hep yanımızdalar. Bizlerde verilen bu destekler karşılığında inanıyorumki sezon sonunda şampiyonluk kupasını Çorum’a getirerek hep beraber onun coşkusunu yaşayacağız’ dedi.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın da ziyaretten dolayı Fatih Özcan’a teşekkür etti. Aşgın ilk günlerinde birbirlerini tanımadıkları için yanlış anlamalar olduğunu ancak geldikleri bu noktada tüm sorunları çözmüş ve yasal zemine oturmuş olduğunu belirterek ‘Gerçekten bu işler aşkla yapılıyor. Fatih Başkan bu işi çok iyi yönetiyor ve başarılı olduğu ortada. Takımımız iç sahada oynadığı üç maçıda izledim her hafta daha iyiye gidiyor. Oluşturulan bu kadronun sezon sonunda Çorum’u layık olduğu 1. lige taşıyacağına inanıyorum. Rota Kupa sloganı bu noktada çok doğru bir slogan oldu. Bizler üzerimize düşeni yaptık ve imkanlar ölçüsünde daha fazlasını yapmaya hazırız. 
Ben inanıyorumki burda bizlerin inandığı gibi şehirde bu olaya inandı. Bu inanç arttıkça sezon sonunda şampiyonluk kutlamasını 3. ligden çıktığımız sezon olduğu gibi yine tüm Çorum olarak saat kulesinde kutlayacağız. Bundan şüphem yok. Fatih Başkan’ın önderliğinde bu takım bunu başaracaktır. Bizlerde elimizden gelen maddi ve manevi katkıyı vermeye devam edeceğiz’ dedi.

Ziyaret sonunda Başkan Fatih Özcan, Aşgın’ı teşekkür plaketi ve ismi yazılı forma hediye etti.

Editör: Haber Merkezi