MURAT KARASU
Liseli Gençler Bocce İl Birinciliği’nde şampiyonluğu Cumhuriyet Anadolu Lisesi kazandı. On okulun mücadele ettiği genç kızlar bocce il birinciliğinde final maçında Mecitözü İmam Hatip Lisesi’ni yenen Cumhuriyet Anadolu Lisesi erkeklerin ardından kızlarda da şampiyonluk kupasını kazandı.


On okulun iki grupta mücadele ettiği Liseli Gençler Bocce İl birinciliğinde A grubundan Hasanpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi birinci Bahçelievler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ikinci olarak yarı finale çıkarken B grubundan ise Mecitözü İmam Hatip Lisesi birinci Cumhuriyet Anadolu Lisesi ise ikinci olarak yarı finalde mücadele etmeye hak kazandı.


Yarı Finalde B grubundan yükselen iki takım Mecitözü İmam Hatip Lisesi ile Cumhuriyet Anadolu Lisesi finalde bir kez daha karşılaşmaya hak kazandı. Yarı finalde kaybeden Hasibe Öztekin, Zehra Eker ve Nazik Aydın’lı kadrosu ile mücadele eden Hasan Paşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Bahçelievler Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Berfin Gülbahçe, Hatice Kaykızız ve Kardelen Efe’li kadrosunu 11-10 yenerek üçüncülük kupasının sahibi oldu.


Final maçında Sinem Korucu, Elif Çoban ve Sedanur Mahazim’den oluşan kadrosu ile Cumhuriyet Anadolu Lisesi, Büşra Alıcı, Selen Ülker ve Aleyna Alagöz’lü kadrosu ile mücadele eden Mecitözü İmam Hatip Lisesi’ni 13-4’lük skorla yenerek şampiyonluğu kazandı.
Müsabakaların ardından düzenlenen törenle dereceye giren okullara kupa sporculara ise madalyaları verildi. Liseli Genç erkekler ve bayanlarda şampiyonluğu kazanan Cumhuriyet Anadolu Lisesi Türkiye Şampiyonası’nda ilimizi temsil etmeye hak kazandı.

Editör: Haber Merkezi