MURAT KARASU
Boc­ce’de Ço­rum Be­le­di­ye­si Genç­liks­por ku­lü­bün­den se­kiz spor­cu Av­ru­pa ve Dün­ya Şam­pi­yo­na­sı’nda mü­ca­de­le ede­cek mil­li ta­kım seç­me­le­rin­de mil­li for­ma­yı kap­mak için ter dö­kü­yor­lar.

Boc­ce Bow­ling ve Dart Fe­de­ras­yo­nu fa­ali­yet prog­ra­mın­da yer alan Ulus­la­ra­ra­sı mü­sa­ba­ka­lar­da Pe­tank Av­ru­ha Ka­dın­lar Genç­ler Şam­pi­yo­na­sı Vo­lo Ka­dın­lar Genç­ler Ümit­ler Dün­ya Şam­pi­yo­na­sı’nda ül­ke­mi­zi tem­sil ede­cek spor­cu­la­rın be­lir­le­ne­ce­ği mil­li ta­kım seç­me­le­ri An­ka­ra Kah­ra­man Ka­zan’da baş­la­dı.

Mil­li ta­kım seç­me­le­rin­de Ço­rum Be­le­di­ye­si Genç­liks­por ku­lü­bün­den Pe­tank ka­te­go­ri­sin­de Ha­san Dün­dar ve Mu­ham­med Ya­sin Çin­ka­ya ile vo­lo ka­te­go­ri­sin­de ise Hü­se­yin Er, Eren Çal, Ül­kü Şa­hin, Me­li­ke Çe­le­bi ve Meh­met Yal­çın mü­ca­de­le edi­yor­lar. 

Pa­zar gü­nü baş­la­yan ve ya­rın so­na ere­cek olan mil­li ta­kım seç­me­le­ri­ne bu yıl için­de ya­pı­lan Tür­ki­ye Şam­pi­yo­na­la­rın­da Pe­tank’ta ilk dört Vo­lo’da ise ilk se­kiz için­de yer alan spor­cu­lar ka­tı­lı­yor­lar. Üç gün sü­re­cek seç­me­ler so­nun­da ise Pe­tank’da ilk dört Vo­lo’da ise ilk iki sı­ra­yı alan spor­cu­lar mil­li ta­kım­da for­ma giy­me­ye hak ka­za­na­cak­lar.
Boc­ce Bow­ling ve Dart İl Tem­sil­ci­si Ha­kan Çı­tak mil­li ta­kım seç­me­si­ne ye­di spor­cu­nun gön­der­me­ni­nin mut­lu­lu­ğu­nu ya­şa­dık­la­rı­nı söy­le­di. Çı­tak asıl önem­li ola­nın mil­li ta­kım for­ma­sı­nı giy­mek ol­du­ğu­nu be­lir­te­rek spor­cu­la­rı­nın bu­nu ba­şa­ra­ca­ğı­na inan­cı­nın tam ol­du­ğu­nu söz­le­ri­ne ek­le­di.

Editör: Haber Merkezi