HALİL ÖZTÜRK
Yeni Çorumspor Kulüp Menajeri Oğuzhan Yalçın, bugün oynayacakları Kocaelispor maçının hedefe giden yolda çok büyük önem taşıdığını belirterek stadta boş koltuk görmek istemediklerini tüm Çorumluları maça davet etti.

Bu kritik maçta sahada mücadele edecek futbolculara verilecek taraftar desteğinin öneminin çok büyük önem taşıdığını belirten Oğuzhan Yalçın ‘Takım olarak bu kritik maça çok iyi hazırlandık ve kazanmaktan başka bir düşüncemiz yok. Çok şükür uzun bir aradan sonra tam kadro olarak bu maça çıkacağız.
Yıllardır özlemini çektiğimiz şampiyonluğa giden bu yolda bugün kritik üç maçtan ilkine çıkacağız. Bizler aldığımız görevin zorluğunun bilincindeyiz. Bu mesele sadece bizim meselemiz değil, tüm Dünya’daki Çorumluların meseledisir. Sözün özü bu iş artık memleket meselesi olmuştur. Bu yüzden de bugünki maçta Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stad’ında boş yer görmek istemiyoruz.

Takımın moral ve motivasyonu en üst düzeyde.. Kalbi memleket sevdazı ile çarpan tüm hemşehrilerimiz bu maçta takımlarını yalnız bırakmayacaktır. Maça gelemeyecek olanlardan da bizler için bol bol dua etmelerini istiyoruz. Yönetim, teknik heyet ve futbolcular olarak bizler bugünki maçtan iyi bir skorla sahadan ayrılacağımıza inancımız tam. Tümşehrin de bizlere ve takımlarına inanması ve destek vermesini istiyoruz.

Gelin bugün hep birlikte Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stad’ını bayram yerine çevirip Kocaeli deplasmanında oynayacağımız ikinci maça avantajlı gidelim ve adımızı finale yazdıran taraf olalım. Bu şehir daha önce de birlik olduğu zaman neler yapabildiğini gösterdi. Yarında bunun tekrar etmemesi için bir engel yok. Dediğim gibi bu iş artık topyekün memleket meselesidir. Böyle bir durumda da memleketinin meselesini kendisine dert eden hiç kimsenin bizleri yalnız bırakmayacağına inancımız tamdır’ dedi.

Editör: Haber Merkezi