HALİL ÖZTÜRK
Başkan Özcan kulüp toplantı salonunda yapılan sohbet toplantısında sezon başı hazırlıkları, teknik direktör değişikliği ayrılan giden futbolcular yeni sezon beklentileri kulüp bütçesi ve sezon sonu beklentileri üzerine oldukça uzun açıklamalarda bulundu.

Başkan Özcan bir kısım açıklamalarını Of The Rekord olarak söylerken yeni sezon beklentisinin şampiyonluktan başka bir şey olmadığını söyledi. Özcan sezon başında farklı bir hedefle yola çıkmayı planlarken yaşanan bir iki gelişme sonrasında bu yüksek bütçeli kadroyu kurmaya karar verdiğini belirterek ‘Bu yaşadıklarımdan sonra Çorum’u üst lige taşımak için son hamleyi yapmaya karar verdim.

Bu doğrultuda iyi bir takım oluşturduk. Grupta gerçekten çok güçlü rakiplerimiz var ancak bizden iyisini olduğunu düşünmüyorum. Kadro derinliği olan ve tecrübeli isimlerden kurulu takım oluşturduk. İyide hazırlık dönemi geçirdik. Bu süreçte yaşadığımız teknik heyet değişikliği konusunda tüm sorumluluk bana aittir. Hedefe giden yolda böyle bir karar almaya mecbur kaldım. Ekonomik olarak bu sezon bütçesi toplam 30 milyon lirayı bulacak gibi görünüyor. Kadromuzun maliyeti 24 bin lira civarında diğer giderlerle bu rakam 30 milyonu bulacak. Kulübü borçlandırmadım borçlandırmam da. Kadronun peşinatları için yaklaşık 12.5 milyon lira ödedik bunun yarısını ben diğer yarısını ise Şekerler Grup adına 2. Başkanımız Mustafa Şeker karşıladı.

Şu anda ligin 8. haftasına kadar ekonomik olarak bir sıkıntımız yok. Bu süreci iyi geçirir bir seri yakalarsak zorluğu aşmakta zorlanacağımızı düşünmüyorum. Tüm hesaplarımızı ve planlarımızı buna göre yapıyoruz. Plansız binr çalışma yapmadım yapmamda. Grupta bizi zorlayacak takım sayısı oldukça fazla. Ancak bizim kadro kalitemizin hiç birinde olduğunu düşünmüyorum. Eğer bir şehir olarak olaya inanırsak bu kadronun bizi özlediğimiz ve layık olduğumuz lige taşıyacağına inanıyorum. Benim taraftarlarımdan en büyük isteğim iç saha maçlarında takımlarına itici güç olmaları. Eğer geçen sezon seyircili maçlar oynansaydı ben inanıyorumki play-off oynayan takım biz olurduk. Bu kadroyu kuran Sportif Direktör Oğuzhan Yalçın ve ben. Sezon sonunda da bunun bedelini ödeyecek olan bizleriz. Kimsenin başka suçlu aramasına gerek yok. Benim camiamdan isteğim duydukları her şeye inanmasınlar bizlere olayın gerçek yüzünü öğrensinler. Ortalığı karıştarmak isteyenlere fırsat vermesinler. Bilet fiyatlarını belirlerken tüm taraftarlarımızın maçı izlemesini kolaylaştırmak için hassasiyetle belirledik. Tüm tribünlerin % 50 kapasite olması nedeni ile her tribüne farklı sayıda taraftar alınacak. Bizler kulüp olarak bilet satışında taraftarlarımız sıkıntı yaşamaması için gerekli çalışmaları yaptık. Şehir içinde bilet satış noktası oluşturmayı üçüncü haftada Belediyemizden gerekli izni alarak yapmayı düşünüyoruz.