HA­LİL ÖZ­TÜRK
Ço­rum Be­le­di­yes­por li­gin 4. haf­ta ma­çın­da bu­gün sa­at 16’da Göl­cüks­por dep­las­ma­nın­da üç pu­an ara­ya­cak. Kır­mı­zı Si­yah­lı­lar lig­de evin­de oy­na­dı­ğı iki ma­çı ka­za­na­rak al­tı pu­ana ula­şır­ken, dep­las­man­da­ki maç­tan ise pu­an­sız dön­dü. Ev sa­hi­bi Göl­cüks­por ise lig­de oy­na­dı­ğı üç maç­tan da pu­an­sız ay­rı­la­rak son sı­ra­da bu­lu­nu­yor.

Li­gin ilk dep­las­man ma­çın­da Trab­zon dep­las­ma­nın­da çok kö­tü fut­bol oy­na­yan ve sa­ha­dan mağ­lup ay­rı­lan kır­mı­zı si­yah­lı ta­kım ar­dın­dan da ku­pa­da Ye­ni Amas­yas­por’a ye­ni­le­rek elen­miş­ti.

Üst üs­te iki mağ­lu­bi­ye­tin ar­dın­dan evin­de gru­bun id­di­alı ta­kım­la­rın­dan Fat­sa be­le­di­yes­por’u tek gol­le ye­ne­rek mo­ral bu­lan Ço­rum Be­le­di­yes­por bu­gün oy­na­ya­ca­ğı Göl­cüks­por ma­çı­nı ka­za­na­rak lig­de çı­kı­şa geç­mek ama­cın­da. Kır­mı­zı Si­yah­lı ta­kım­da sa­kat­lı­ğı de­vam eden Ba­rış oy­na­ya­ma­ya­cak. Di­zin­de ağ­rı­sı olan kap­tan Oğuz­han’ın ise for­ma gi­yip gi­ye­me­ye­ce­ği bu­gün ya­pı­la­cak son kon­trol­den son­ra bel­li ola­cak.
Ev sa­hi­bi Göl­cüks­por ise se­zo­na kö­tü baş­la­dı. Lig­de ilk üç haf­ta maç­la­rın­dan mağ­lu­bi­yet­le ay­rı­lan Göl­cüks­por mağ­lup ol­du­ğu tüm maç­la­rı son da­ki­ka­lar­da ye­di­ği gol­ler­le kay­bet­ti. Genç bir kad­ro­ya sa­hip olan Göl­cüks­por kö­tü gi­di­şe son ver­mek için bu­gün evin­de oy­na­ya­ca­ğı Göl­cüks­por ma­çı­nı ka­za­na­rak mo­ral bul­mak ama­cın­da.

Lig­de maç­la­rı­nı oy­na­dı­ğı Göl­cük İl­çe Sa­ha­sı­nın ze­mi­ni­nin bo­zuk ol­ma­sı ne­de­niy­le Göl­cüks­por bu­gün oy­na­ya­ca­ğı Ço­rum Be­le­di­yes­por ma­çı­nı İh­sa­ni­ye İl­çe sa­ha­sı­na al­dı.

Ma­çı Ar­da­han böl­ge­si genç ha­ke­mi Do­ğu Yıl­maz yö­ne­te­cek. Yar­dım­cı­la­rı ise So­ner Ak­gün ve Er­han Gün­doğ­du. Dör­dün­cü ha­kem Adem Kork­maz ma­çın göz­lem­ci­si ise İs­tan­bul’dan Tun­cer Çok­ser­per.

Editör: Haber Merkezi