HALİL ÖZTÜRK
Çorum FK’da futbolcular ligin ilk dört haftasında alınan sonuçlardan memnun olmadıklarını ancak bu kadronun çok daha iyi işlere imza atacağına inandıklarını belirterek taraftarlardan desteklerini sürdürmelerini istediler.

Serik maçının son çalışması öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan takım kaptanlarından Salih Zafer lige skor açısından iyi başlayamadıklarını ve bunun sonucunda bir galibiyet üç beraberlik aldıklarını belirterek ‘Gönül isterdi ki 4’de 4 yaparak sezona hızlı bir giriş yapalım ama maalesef olmadı. Ama şu gerçeği unutmamak lazım. Şuana kadar oynadığımız hiçbir maçta tam kadro oynayamadık. 7-8 oyuncumuzun sakat olması bizi bu süreçte çok sıkıntıya soktu. Şuanda da tam kadro değiliz. Bu yüzden taraftarımızdan yaşanan puan kayıpları sonrası sabırlı olmalarını istiyorum.Çok iyi ve çok kaliteli bir takımız. Şimdi önümüzde Serik Belediyespor maçı var. Takım olarak buna konsantre olmuş durumdayız. Kazanmak için sahaya çıkacağız.  Bunun için sahada vargücümüzle savaşacağız. Benim Sakaryaspor maçında takımı 10 kişi bırakmış olmam devamında da Batuhan’ın Turgutlu karşısında yine takımı eksik bırakması oyun anlamında çok sıkıntı yaşadık. İnşallah Serik Belediyespor karşısında takımı eksik bırakmadan iyi bir futbol ortaya koyarak serinin başlangıcını yapmak istiyoruz’ dedi.

Sağ bekte forma giyen Serkan Yavuz ise Sakaryaspor maçında taraftar desteğinin kendisini çok şaşırttığını belirterek ‘Onlar bu desteği verdiği sürece bizlerde onları mutlu edeceğimizin sözünü veriyoruz’ dedi.

Yavuz, şu ana kadar ligde hiç bir maçlarına tam kadro çıkamadıklarını belirterek ‘Bunun üzerine son 2 maçımızda da maçın henüz başlarında takımımız 10 kişi kaldı. Bu gibi etkenlerle birlikte şuana kadarki süreçte puan kayıpları yaşadık. Ama inanıyorum Çorum FK’da sakatlar düzeldiği zaman bu ligin şampiyonluk yolundaki en ciddi adayıdır. Serik Belediyespor maçına iyi konsantre olmuş durumdayız. Galibiyet hedefliyoruz. Serik Belediyespor galibiyetinin ardından seri yakalamak istiyoruz Bunu da başaracak güçteyiz.Taraftarımız beni çok şaşırttı. Ben bu kadar taraftar beklemiyordum. Muhteşem bir ambians oluyor maç içinde. Taraftar bizim 12.adamımız. Diğer maçlarda olduğu gibi Serik karşısında da bize destek versinler iyi gün, kötü gün demeden arkamızda dursunlar biz onları saha sonuçları ile mutlu etmek için sahada gereken mücadeleyi vermeye devam edeceğiz’ şeklinde konuştu