HA­LİL ÖZ­TÜRK
Tek­nik Di­rek­tör Fah­ret­tin Say­han iki maç­lık ka­ram­sar­lık tab­lo­su­nu or­ta­dan kal­dır­dık­la­rı için mut­lu ol­duk­la­rı­nı söy­le­di. Say­han ta­kım oyu­nu­nu otur­ma­sı ve is­te­dik­le­ri­nin sa­ha­ya yan­sı­ma­sı için za­ma­na ih­ti­yaç­la­rı ol­du­ğu­nu tek­rar­la­dı.
Lig­de ve ku­pa­da iki dep­las­man ma­çın­dan mağ­lu­bi­yet­le dön­me­le­ni­nin ar­dın­dan olu­şan ka­ram­sar tab­lo­yu or­ta­dan kal­dır­mak için Fat­sa Be­le­di­yes­por ma­çı­nı ka­zan­mak için sa­ha­ya çık­tık­la­rı­nı be­lir­te­rek ‘Er­ken bul­du­ğu­muz gol­den son­ra za­man za­man is­te­dik­le­ri­mi­zi sa­ha­ya yan­sıt­tık. Gir­di­ği­miz po­zis­yon­la­rı de­ğer­len­dir­sek da­ha er­ken ma­çı ko­pa­ra­bi­lir­dik. Önem­li olan maç so­nun­da üç pu­anı ka­zan­mak­tı bu­nu ba­şar­dı­ğı­mız için mut­lu­yuz’ de­di.
Say­han, li­gin ilk haf­ta­la­rın­da oy­na­mak is­te­yen ta­kım­lar için çok zor­lu geç­ti­ği­ni bu­nu alı­nan so­nuç­lar­dan gör­me­nin müm­kün ol­du­ğu­nu be­lir­te­rek ‘Ka­pa­nan ta­kım­la­ra kar­şı oy­na­mak ve o ki­li­di aç­mak ko­lay gel­di. Pa­zar gü­nü oy­na­mak is­te­yen iki ta­kı­mın ma­çın­da gör­dük­ki fut­bol oy­na­mak is­ten­di­ği za­man or­ta­ya gü­zel­lik­ler çı­kı­yor.


Fut­bol oy­na­mak is­te­yen ta­kım­la­rın is­te­dik­le­ri­ni al­mak için za­ma­na ih­ti­ya­cı var­dır. Ço­rum Be­le­di­yes­por ola­rak biz­de za­ma­na ih­ti­ya­cı­mız var. Oyun for­ma­tı­nın yer­leş­me­si ve ta­kı­mın oyun dü­ze­ni­nin is­te­di­ği­miz dü­ze­ye gel­me­si için bi­raz sa­bır di­yo­rum ilk gün­den bu­ya­na.


Bu sa­bı­rı gös­ter­di­ği­miz tak­dir­de bu ta­kım çok iyi iş­ler ya­pa­cak­tır bun­dan emin ola­bi­lir­si­niz. Çok ka­rak­ter­li oyun­cu­lar­dan ku­ru­lu bu kad­ro Ço­rum’u öz­le­di­ği he­de­fe ulaş­tı­ra­cak güç­te ve ka­li­te­dir, ye­ter­ki bu ta­kı­ma sa­hip çı­ka­lım ve sa­bır gös­te­re­lim. Ben sa­ha­da 97 da­ki­ka sü­ren mü­ca­de­le­le­rin­den do­la­yı fut­bol­cu­la­rı yü­rek­ten kut­lu­yo­rum. Ay­rı­ca bi­ze bu zor­lu maç­tan sa­hip çı­kan ta­raf­tar­la­ra te­şek­kür edi­yo­rum. Ta­raf­tar­la­rı­mız şun­dan emin ol­sun her ge­çen haf­ta da­ha iyi ola­ca­ğız ve on­la­ra hep böy­le gü­zel­lik­ler ya­şat­mak için eli­miz­den ge­len mü­ca­de­le­yi ve­re­ce­ğiz’ de­di.