HARUN AKKAYA
Yeni Çorumspor AŞ’de yeni oluşturulan Yönetim Kurulu’nda Taraftar ve Medya Sorumlusu olarak görev alan ve bir hafta sonunda istifa eden Hakan Geldi istifa süreci ile ilgili açıklamalarda buulundu. Samimi duygularla başladığı görevinde yaşadıkları, gördükleri ve duyduklarında büyük bir şok yaşadığını belirten Geldi ‘Spora siyasetin karıştırıldığını gördüm’ dedi. 


Büyük bir hevesle başladığı görevinde herkesin tek amacının ve rüyasının Çorumspor olduğunu düşündüğünün belirten Geldi, kısa bir sürede de olsa işin aslının böyle olmadığına dikkat çekti.


Bundan sonraki süreçte kendisinin biletli taraftar olmaya devam edeceğini ifade eden Hakan Geldi, yaptığı yazılı açıklamada şu görüşlere yer verdi; "Bana verilen görevi en iyi şekilde yerine getirebilmek adına büyük bir hevesle kabul ettim. Çorum halkına yemin ederim ki, ben herkesin tek amacının gayesi ve rüyasının Çorumspor olduğunu düşünmüştüm. Bunun aslında böyle olmadığını nasıl mı anladım? Dedim ki, gelin birlik olalım. Hepimizin amacı belli, böyle yaparsak çok daha iyi olur. Hep birlikte hareket edersek takıma güven gelir. Bu takım bizim ve her şeyin en iyisini hak ediyor. Ancak işin dışarıdan görüldüğü gibi olmadığını anladım. Hatta uzaktan yakından alakası olmadığını çok daha iyi anladım. Evet, tüm bunları bu kadar kısa bir sürede gördüm. Kulüp Başkanı Fatih Özcan ve yönetim kurulu üyeleri ile birkaç gerçek taraftar dışında kimseden samimi yaklaşım görmedim.


Bizler oynayacağımız maçları nasıl alırız ve takımı bir üst lige nasıl taşırız derdindeyken, spora siyasetin karıştığına tanıklık ettim. Öyle her şeyin gönülden gelerek yapılamayacağını çok net anladım. Öncelikle beni bu göreve layık gören Kulüp Başkanı Fatih Özcan ve diğer yönetim kurulu üyelerine sonsuz teşekkür ediyorum.


Ne yazıktır ki, bu samimi ve inanmış insanlar enerjilerinin büyük kısmını dış güçlere harcamak zorunda kalıyorlar. En samimi duygularımla ifade ediyorum ki, onlar adına çok ama çok üzüldüm. Artık bu takımı rahat bırakın, bu takım zaten sadece ismiyle bile bir üst lige çıkar. Gördüğüm lüzum üzerine Çorum spor kamuoyuna bu açıklamayı yapmak istedim. Bundan sonraki süreçte Hakan Geldi olarak şehrimizin en önemli unsurlarından olan Çorumspor'umuz yendiğinde sevinmeye, yenildiğinde de kahrolmaya devam edeceğim’ dedi.

Editör: Haber Merkezi