Çorumlu olmak, Çorum’da futbolcu olmak. Çorum’da futbolun hikayesi 1950’li yıllardan sonra başlar. Kırmızı siyah renklerin rüyalarını süslediği binlerce genç hep hayal etmiştir o formayı giymeyi. Kimine nasip oldu  kiminin hayallerinde kaldı.


2018 -2019 futbol sezonunda idealist bir başkan Fatih Özcan yönetiminde şampiyonluk parolasıyla yola çıkan Çorumspor sezonun ilk yarısını kapatmaya hazırlanırken şampiyonluk konusunda biraz geride kalmış gibi görünüyor ancak üç puanlı sistemde özellikle ikinci yarı maçlarının her bir şeyin mümkün olabileceğinide gösteriyor.


Bu bağlamda başkan Fatih Özcan ve ekibine her Çorumluların destek olması ve bu zor maratonda başarıya şehir olarak yürümek şehrin kaçınılmaz bir gerçeğidir. Tüm bunlarla birlikte yönetimin şimdiden Çorum’a ve türk futboluna kazandırdığı genç futbolcu kardeşlerimizide gözardı etmemek lazım.
Kısıtlı kadrosuna rağmen Teknik Direktörümüz Mehmet Aurelio'nun Çorumspor alt yapısından yetişmiş isimler Kivanç Kaya ve Batuhan Demirel’e forma vermesi kulübede Muhammed Çoban, Onur Tekin ve Hacı Ömer Uzun'u bulundurması bu şehrin kazancı yönetimin dik duruşudur.


Cizre ve Karacabey maçlarında sahada başarılı futbollarını gollerle taçlandıran   futbolcularimiz Kıvanç Kaya ve Batuhan Demirel ne kadar sevinçli iseler eminim Başkan Fatih Özcan da o kadar sevinçli, buna yürekten inanıyor Çorumlu tüm sporseverleri bu konuda desteğe davet ediyorum.
 Çorumspor yönetimine ve alt yapımızdan çıkarak şerefli kırmızı siyah formayı giyen genç kardeşlerimize sahip çıkılmalı destek verilmeli diyorum. Unutmayın unutmayalım unutulmasın. Çorum lig atlarsa bu şehrin doktoru öğretmeni, öğrencisi, berberi, manavı, şoförü, marketi elbette gazetecisi de lig atlayacak daha kaliteli bir lig izleyecek.


Tüm Çorum’a ve Çorumlulara yüreğimin derinliklerinden sesleniyorum Gelin böylesi canı gönülden memleketine en güzel sevinçleri yaşatmak isteyen Başkan Fatih Özcan ve yönetimine sahip çıkalım.


Nasıl Fatih Özcan ve yönetimi henüz 19-20 yaşındaki Batuhan kardeşimize kaptanlık pazupantını takıp diğer gencecik kardeşlerimize sahip çıkıyorsa bizlerinde hem gençlerimize hem yönetimimize sahip çıkmak boynumuzun borcu oldu. 2019 yılı Çorumspor yılı olsun şampiyonluk Çorum'un olsun.
Bu vesile ile tüm Çorumluların yeni yıllarını şimdiden kutluyor yarınlarının sağlik huzur ve nice sevincler içerisinde olmasını yüce rabbimden diliyorum

Editör: Haber Merkezi