HARUN AKKAYA
Cumartesi günü Erzincanspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Yeni Çorumspor bu maçın hazırlıklarına başladı. Pazar günü sahasında Halide Edip Adıvarspor ile karşılaşan ve 0-0 beraberlikle ayrılan kırmızı siyahlı takımda pazartesi günü oynamayan futbolcular bir çalışma yaptı.


Kırmızı Siyahlı takım dün ise tesisler 1 nolu sahasında çalıştılar. Sakatlığı bulunan Ertuğrul dışında tüm futbolcuların katıldığı antrenmanda sol dizinden sakat olan Osman ile kasığında ağrı olan Barış takımdan ayrı olarak düz koşu yaptı.


Teknik Direktör Ersin Küçükoğlu çalışma öncesinde futbolcularla yaptığı toplantıda Halide Edip Adıvar maçının değerlendirmesini yaptı ve eksikleri yanlışları konusunda uyarılarda bulundu. Ardından ısınma hareketleri ile başlayan antrenman daha sonra plates topları kuvvet hareketleri yapan kırmızı siyahlı takım ardından çabuk kuvvet hareketleri yaptı. Teknik Heyet son bölümde ise topla taktik çalışma yaptırdı ve Halide Edip maçında gördükleri eksikleri üzerinde futbolcuları uyarılarda bulundu.
Yeni Çorumspor, Erzincanspor maçının hazırlıklarını bugün yapacağı çalışma ile sürdürücek.