HARUN AKKAYA
Bölgesel Amatör Lig’de ilimiz temsilcilerinden Çimentospor haklarını Belediye İskilipspor’a devretmek için görüşmelerini sürdürüyor.

Geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lig’de ilimizi temsil eden Çimentospor Başkanı Ali Dursun destek bulamaması halinde yeni sezonda lige katılamayacağını belirterek bunla ilgili görüşmeler yaptığını açıklamıştı.

Çimentospor Başkanı Ali Dursun’un bu konuda İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük ile geçtiğimiz günlerde yapılan görüşmeler sonucunda anlaşma olmamıştı. Hafta sonunda yapılan ikili görüşmeler sonunda dün İskilip Belediye Başkanı ve aynı zamanda Belediye İskilipspor Kulübü Fahri Başkanı Ali Sülük ile Çimentospor Başkanı Ali Dursun İskilip’te bir araya geldiler. Görüşmeye Çimentospor Yönetim Kurulu üyesi Yavuz Uygur ile Belediye İskilipspor Başkan Yardımcısı ve antrenörü Galip Gül katıldılar.

Görüşmede Çimentospor’un Bölgesel Amatör Lig’deki haklarının Belediye İskilipspor Kulübüne devri konusunda anlaşma sağlanması halinde iki kulüp genel kurul kararı alarak isim değişikliğine gidecek ve Bölgesel Amatör Lig’de diğer temsilcimiz Osmancık Belediyespor ile birlikte Belediye İskilipspor veya ismi konulacak diğer takım oynayacak.