HARUN AKKAYA
U 19’da Çorum şampiyonluğunu kazanan Çimentospor önümüzdeki hafta içinde gideceği Karabük grubunun hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. Final Grubu son maçında Sungurlu Belediyespor karşılaşmasının yarıda kalması ve maçla ilgili Federasyon Yönetim Kurulu kararı geçtiğimiz hafta içi açıklanması nedeni ile kupasını bu hafta sonu alacak olan Çimentospor grup maçları için hazırlıklarına ara vermeden devam etti.

Antrenör Menderes Özarslan yönetiminde çalışmalarını yoğun şekilde sürdüren Çimentospor’da hedef gruplarda en iyi dereceyi almak. 2-5 Mayıs tarihlerinde Karabük’de yapılacak olan grup birinciliğinde mücadele edecek olan Çimentospor Zonguldak, Bartın, Sakarya, Düzce ve Bolu şampiyonları ile karşılaşacak.

Yeşil beyazlı takımın antrenörü Menderes Özarslan ligin bitiminden sonra ara vermeden grup maçlarının hazırlıklarına başladıkları ve oldukça verimli bir çalışma dönemi geçirdiklerini söyledi. Takım olarak aldıkları sorumluluğu iyi bildiklerini ve amaçlarının Karabük’de Çorum’u en iyi şekilde temsil etmek olduğunu belirten Özarslan çalışmalarının grup maçlarına kadar aralıksız devam edeceğini söyledi.