U 19 Liginde beşinci hafta maçları sonunda Çimentospor maç eksiği ile liderliğini devam ettirirken Osmancık Belediyespor takibe devam etti.

Ligde Çimentospor dördüncü maçında Eti Lisesi karşısında hayli zorlansada tek golle üç puanın sahibi olarak 12 puanla liderliğini devam ettirdi. HE Kültürspor ise Osmancık Belediyespor deplasmanında 3-1 mağlup olarak ikinci yenilgisini aldı. Osmancık Belediyespor bu galibiyet ile yarışa devam dedi. İskilipgücüspor ise Bayat Belediyespor deplasmanında tek golle ilk galibiyetini aldı.

İskilipgücüspor bu galibiyete rağmen sporcu yetersizliği nedeni ile ligden çekildiğini açıkladı. Ligde oynanan maç sayısı her hafta üç iken ikiye düştü. Bir çekilme haberide Bayat Belediyespor’dan geldi. Bayat takımı bu hafta sonu lider Çimentospor ile deplasmanında oynayacağı maça sporcularının sağlık sorunları nedeni ile çıkamayacağını bildirdi. Bu kararla Çimentospor haftayı oynamadan üç puanla kapatacak. Ligde bu hafta sonu tek maç oynanacak. Ulukavakspor ile Eti Lisesi takımları mücadele edecekler.