HALİL ÖZTÜRK
Çimentospor Genrel Kaptanları Erkan Duruakan ve Niyazi Bulut, Çorum Belediyesi’nin ellerinde olan 16-1 kişilik araç verdiğini bunun ihtiyaçlarını görmediği için büyük araç desteğinde bulunan Sungurlu Belediyesine teşekkür ettiler.

Genel Kaptanlar dün Sorgun Belediyespor ile deplasmanda oynadıkları hazırlık maçı için  Çorum Belediyesi’nden araç talep ettiklerini belirterek ‘Bize ellerinde büyük otobüsün olmadığını 16+1 kişilik araç verebileceklerini söylediler.

Hazırlık maçına geniş kadro ile gideceğimiz için küçük araç işimizi görmeyeceğinden Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner bize büyük otobüs desteği verdi. Bizde takım olarak bu otobüs ile Sorgun’a giderek hazırlık maçıımızı oynadık.
Öncelikle kulübümüze Sorgun maçı için otobüs tahsis eden yakıtını karşılayan ayrıca meyve tatlı ikramında bulunan aynı zamanda ‘ligin sonuna kadar otobüs emrinizde’ diyerek destek veren Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner’e teşekkür ediyoruz. Çimentospor olarak siyasetle işimiz olmadı alamazda. Kulübümüze katkı veren herkese çok teşekkür ediyoruz’ dediler.

Editör: Haber Merkezi