HARUN AKKAYA
Yeni Çorumspor pazar günü deplasmanda oynayacağı Cizrespor maçının hazırlıklarını dün sabah yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik Direktör Bahri Kaya yönetimindeki çalışmaya sakatlıkları bulunan Volkan, Yakup ve Muhammet Fettahoğlu katılmazken hasta olan Uğur salonda aletlerde özel çalışma yaptı.

Kırmızı Siyahlılar ısınma hareketlerinin ardından sahanın kenarına kurulan aletlerde çabuk kuvvet hareketleri ve koordinasyona yönelik çalışma yaptılar. Teknik Heyet bu çalışma sırasında futbolculardan devamlı yüksek tempo istedi. Bu çalışmanın ardından ise dar alanda pas yapan kırmızı siyahlı takım son bölümde ise taktiksel çift kale maç yaptı.

Teknik Direktör Bahri Kaya taktik çalışma sırasında Cizrespor maçının oyun taktiği üzerinde durdu. Rakibin ligdeki konumu nedeni ile maçın çok zor geçeceğini belirten tecrübeli teknik adam futbolculardan fiziksel olduğu kadar beyin olarakda kendilerini bu zorlu maça hazırlamalarını istedi.

Tempolu geçen taktik çalışma sırasında teknik heyet futbolculara sık sık uyarılarda bulunarak yanlışlar konusunda uyardı.