HALİL ÖZTÜRK
Yeni Çorumspor Teknik Direktörü Ersin Küçükoğlu, Buca karşısında hiç istemedikleri hatalar yaptıklarını bunun sonucunda da rakibin baskı kurarak pozisyonlar bulduğunu belirterek ‘Caimamız adına üzgünüz ancak henüz yarış devam ediyor onların bize inanmasını güvenmesini ve destek vermesini bekliyoruz’ dedi.


Takım olarak zorlu bir fikstüre girdiklerini bunun bilincinde Bucaspor maçına hazırlandıklarını belirten Küçükoğlu ‘Rakibimiz ligde son iki maçında zirvedeki iki takımı yenerek moral bulmuş bir takımdı. Maçın fazlası ile zor geçeceğini biliyorduk.
Puan kaybı yaşamak istemiyorduk tüm hazırlıklarımızıda bu doğrultuda yapmıştık. Maçın ilk bölümünde bulduğumuz golle öne geçmemize rağmen oyun içinde çok büyük konsantrasyon eksiklikleri yaşadık. Rakibin baskı yaptığı bölümlerde yüksek konsantrasyonda oynanamız gereken maçta odaklanma sorunları yaşadık. 


Bu sorunları çokca yaşadığımız bu maçta rakibin baskısı sonucunda bireysel hataları çok yaptık ve rakipte bunları iyi değerlendirerek kalemizde pozisyonlar buldu. Maçın sonucunda ise hiç istemediğimiz bir mağlubiyet aldık ve haftayı puansız kapattık.
Lig ve yarış devam ediyor bizler bu maçtan gereken dersleri çıkartarak önümüzdeki Serik Belediyespor maçını düşünmek zorundayız. Bugünden itibaren pazar günü sahamızda oynayacağımız Serik maçına hazırlanmaya başlayacağız.
Oyuncularım ve bizler taşıdığımız sorumluluğun bilincindeyiz. Hedefe gitmek için yoğun çaba harcamaya devam edeceğiz. Oynayacağımız her maçın final olduğunu biliyoruz ve bu doğrultuda hareket etmeye devam edeceğimizin bilinmesini istiyoruz. Camiamız bizlere inansın güvensin ve desteklerini devam ettirsinler’ dedi.