HALİL ÖZTÜRK
Çorum FK transferde Manisa FK’dan iki isim ile son aşamaya geldi. Bu arada taraftarlar bu iki futbolcu için sosyal medya hesaplarına ‘Come To Çorumspor’ kampanyası başlattı.

Transfere hızlı giren ve dört futbolcu ile anlaşan Çorum FK’da Başkan Fatih Özcan cumartesi günü Çorum’a gelerek görüşmelere hız verdi. Akşam saatlerinde tesisde Başkan Yardımcısı Oğuzhan Yalçın, Sportif Direktör Ersin Küçükoğlu ve Teknik Direktör Bahri Kaya ile toplantı yaptı. Bahri Kaya bu toplantı nedeni ile antrenmana katılmadı.

Kırmızı Siyahlı takımın hedefindeki iki isim stoper mevkine Salih Zafer Kurşunlu orta sahaya ise Onur Kolay. Manisa FK’dan teknik heyetin yakından tanıdığı bu iki isim için görüşmeler yoğun şekilde sürüyor. Transferlerin bir iki gün içinde netlik kazanması bekleniyor.

Manisa FK forması giyen orta saha oyuncusu Onur Kolay İskilip doğumlu bir futbolcu ve Ankara’da Başkent Akademi takımında futbola başlamış bir isim.

‘Come To Çorumspor’
Öte yandan Çorum FK taraftarları bu iki futbolcu için sosyal medya hesaplar üzerinden ‘Comu To Çorumspor’ kampanyası başlattı. Her iki futbolcununda sosyal medya hesaplarına kırmızı siyahlı taraftarlar tarafından bu slogan gönderiliyor.

Editör: Haber Merkezi