HARUN AKKAYA
Çorum Belediyesi Gençlikspor mini erkekler voleybol takımı Türkiye Şampiyonası’nda final grubuna yükselmeyi garantiledi. Temsilcimiz grubundaki ilk maçında Tekirdağ Gençlikspor’u 3-0 yendi.

Kocaeli’nde önceki gün başlayan Midi Erkekler Voleybol Türkiye Şampiyonası’nda sekiz grupta 32 takımın mücadele ediyor. Çorum Belediyesi Gençlikspor B grubunda Bursa Bosch, Tekirdağ Gençlikspor ve Bitlis Tatvan Elitspor takımları ile yer aldı.

Grupta ilk maçında Tekirdağ Gençlikspor ile karşılaşan Çorum Belediyesi Gençlikspor rakibini 25-15, 25-9 ve 25-13’lük setlerle zorlanmadan 3-0 yendi ve gruba galibiyet ile başladı. Grupta yer alan Bitlis Tatvan Elitspor müsabakalara gelmediği için üç takımın mücadele edeceği grupta temsilcimiz ilk ikiye girerek final grubunda mücadele etmeye hak kazandı.

Çorum Belediyesi Gençlikspor grubundaki ikinci maçında dün akşam seansında Bursa Bosch takımı ile karşılaştı. Bu maçtan alacağı sonuca göre final grubundaki yeri belirlenecek. Türkiye Şampiyonası’nda grup maçları bugün sona erecek ve yarın final grubu heyecanı başlayacam.