HARUN AKKAYA
Voleybol Erkekler 2. Lig 3. grupta yarı final grubunu daha önce garantileyen Çorum Belediyesi Gençlikspor son deplasman maçında Bafra Belediyespor deplasmanından 3-0’lık galibiyet ile dönerek seriyi devam ettirdi.


Bafra İlçe spor salonunda oynanan maçta rakibi önünde ilk sette zorlanmayan ve 25-15’lik skorla seti alarak 1-0 öne geçen Çorum Belediyesi Gençlikspor ikinci sette ise rakibin direncini kıramadı. Çekişmeli geçen bu sette rakibine 26-24 üstünlük kurarak skoru 2-0 yapan Çorum Belediyesi Gençlikspor son sette ise rakibin maça ortak olmasına izin vermedi ve seti 25-17 maçıda 3-0 alarak galibiyet serisini devam ettirdi.


Bu galibiyet ile son maçlar öncesinde 39 puanla ikinci sırada yer alan Çorum Belediyesi Gençlikspor son maçında pazar günü Tokat Belediye Plevne’yi konuk edecek.


Bafra maçı ile sezonu tamamlayacak olan Çorum Belediyesi Gençlikspor hemen ardından yarı final grup maçları için Malatya’ya gidecek. 1-3 Mart tarihlerinde Malatya Üniversitesi BESYO Spor Salonu’nda yapılacak olan maçlarda final grubuna yükselmek için mücadele edecek. Temsilcimizin rakipleri son hafta maçlarının ardından netleşecek.

Editör: Haber Merkezi