HALİL ÖZTÜRK

Ço­rum Be­şik­taş­lı Ta­raf­tar­lar Der­ne­ği Baş­ka­nı İs­ma­il Ateş, Be­şik­taş Fut­bol Ku­lü­bü Baş­ka­nı Fik­ret Or­man'ın Ra­ma­zan ayın­da Ço­rum'a ge­le­ce­ği­ni bil­dir­di.

Der­nek Baş­ka­nı İs­ma­il Ateş, be­ra­be­rin­de Baş­kan Yar­dım­cı­sı Tuğ­rul Atak'la bir­lik­te Be­şik­taş Fut­bol Ku­lü­bü Baş­ka­nı Fik­ret Or­man'ı zi­ya­ret ede­rek, ken­di­si­ne Ço­rum leb­le­bi­si ve Sa­at Ku­le­si ma­ke­ti he­di­ye et­ti. 

Sa­mi­mi bir or­tam­da ge­çek­le­şen zi­ya­ret­le il­gi­li bil­gi ve­ren Ço­rum Be­şik­taş­lı Ta­raf­tar­lar Der­ne­ği Baş­ka­nı İs­ma­il Ateş, Ku­lüp Baş­kan­la­rı Fik­ret Or­man'ın önü­müz­de­ki Ra­ma­zan ayın­da Ço­rum'a ge­le­rek if­tar prog­ra­mı­na ka­tı­la­ca­ğı­nı di­le ge­tir­di.

Ateş, ay­rı­ca ye­ni der­nek bi­na­la­rı­nın açı­lı­şı­nın ya­nı sı­ra Be­şik­taş Alt­ya­pı Spor Ku­lü­bü ile Kar­tal Sto­re'nin açı­lı­şı­nı da Fik­ret Or­man'ın ya­pa­ca­ğı­nı be­lir­te­rek, zi­ya­ret­te ken­di­le­ri­ne gös­ter­di­ği ya­kın il­gi ve ala­ka­dan do­la­yı Fik­ret Or­man'a ay­rı­ca te­şek­kür et­ti.

Bu ara­da Ra­ma­zan ayı içe­ri­sin­de ve­ri­le­cek olan if­tar ye­me­ği­ne ka­tıl­mak is­te­yen si­yah-be­ya­za gö­nül ver­miş Ço­rum­lu ta­raf­tar­lar Der­nek Baş­ka­nı İs­ma­il Ateş'le 0.554 277 76 53 no­lu te­le­fon­dan ir­ti­ba­ta ge­çe­bi­lir­ler.

Editör: Haber Merkezi