HARUN AKKAYA
Çorum Beşiktaşlılar Derneği Türkiye’nin en aktif ve başarılı şubesi seçildi. Dernek Başkanı İsmail Ateş bu hafta başında İstanbul’a giderek Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ile görüştü ve Mayıs ayında yapılacak Olağan Genel Kurul süreci değerlendirildi.


İsmail Ateş ziyaret sırasında dernek faaliyetleri konusunda Başkan Fikret Orman’a bilgiler verdi. Ateş yönetim olarak göreve başladıkları günden itibaren 1.5 yıl gibi kısa bir sürede gösterdikleri performansla Türkiye genelinde 200 şube arasında en başarılı şube olarak başarılı bir dönemi geride bıraktıklarını söyledi.


Türkiye’nin en aktif Beşiktaşlılar Derneği olan Çorum’un başlattığı ve halen devam eden 1903 Okula Yardım Kampanyasının Başkan Fikret Orman’ı son derece mutlu ettiğini ve bu projeyi örnek olarak gösterdiğini belirten Ateş ‘Fikret Başkan Mart ayı içinde Çorum’a gelecek bir gece misafirimiz olacak.


Bu ziyaret sırasında Çorum’u gezdireceğiz ve 1903 okula yardım kampanyamızın finalini Çorum’da bir okulda yapacağız. Son malzemeleri Fikret Orman başkanımız verecek. Şehrimizde kalacağı süre içinde hem Çorum’u tanıyacak hemde bu kez protokol gezisi yerine halkla birlikte olacak.
Fikret Başkanla devamlı diyalog halindeyiz ve Çorum’a ve Çorum sporuna yapılabilecek her türlü desteği vermeye hazır. Bizlerde Dernek olarak bu ikili ilişkilerimizi Çorum adına en güzel şekilde değerlendirmek için elimizden katkıyı vermeye çalışıyoruz’ dedi.


İsmail Ateş bu başarılı performanslarında oluşturdukları güçlü yönetimin etkisinin çok büyük olduğunu belirterek yönetim kurulu üyesi arkadaşları Tuğrul Topuz, Hasan Eker, Adil Nezih Kayışoğlu, Tuğrul Atak ve Kenan Gözübüyük ve tüm üyelerine katkılarından dolayı teşekkür etti.