Çorum Beşiktaşlılar Derneği Başkanı İsmail Ateş’den Yeni Çorumspor Başkanı Fatih Özcan’a tam destek. Dernek Yönetimi tarafından dün yapılan yazılı açıklamada Fatih Özcan’ın spor anlamında genç yöneticilere çok güzel bir örnek olduğu belirtilerek ‘İyi günlerde bulmadığımız bu şehrin takımını puslu günlerde kaybetmeye bu değerli başkanı yalnız bırakmaya hiç niyetimiz yok’ denildi.

Dernek Yönetimi adına Başkan İsmail Ateş tarafından yapılan yazılı açıklamada ‘Dün de bugünde yarında söylediğimiz gibi her zaman şehrimizin menfaatleri için çalışıyoruz. Spor anlamında biz genç yöneticilere örnek olan Yeni Çorumspor Başkanı Fatih Özcan’a Çorum Beşiktaşlılar olarak desteğimiz tamdır.

Her zaman Çorum için çalışan, üzülen sevinen bu adam yalnız değildir. Büyük bir camiayı şehrimizde temsil edebiliyorsak büyüklerimiz sayesindedir. İyi günlerde bulmadığımız şehrimizin takımı Yeni Çorumspor’u puslu günlerde kaybetmeye ve bu değerli takımın başkanını yanlız bırakmaya hiç niyetimiz yok.

Bölgesel Beşiktaş Yönetimi olarak tam desteğimizin her zaman yanında olduğunu tüm kamuoyuna duyurmak isteriz. Play-off rövanş maçında takımımıza başarılar diliyor, tam destek hep destek’ dedi.